Înapoi la listarea arhivei

26 Mai 2010 - Eolica sau Granitul versus Victoria sau Abatorul!

S-a stabilit! Castigatoarea Ligii a patra din judetul Tulcea, Eolica Baia sau Granitul Babadag, va juca un meci de baraj cu castigatoarea Ligii a patra din judetul Ialomita.

26 Mai 2010 - In doua saptamani, Ciuperca va fi din nou lac

Nu putini au fost cetatenii care, trecand zilele acestea pe langa Lacul Ciuperca, au fost intrigati ca apa e din ce in ce mai putina, spre deloc.

26 Mai 2010 - Sageata Stejaru nu a primit licenta pentru Liga a II-a!

Chiar daca mai are matematic sanse in ultimele trei etape sa castige toate punctele si prin jocul rezultatelor sa se claseze pe locul doi la final de sezon, Sageata Stejaru nu a primit licenta pentru

26 Mai 2010 - 73 de tulceni au fost prinsi tepuind Casa de Pensii in 2009

Anul trecut, cand goana dupa banii pensionarilor nu era atat de avansata, Casa Judeteana de Pensii Tulcea a incercat, totusi, sa mai recupereze din cheltuielile facute fara un control fix.

26 Mai 2010 - Fotbal, Liga a II-a. Miselaricu ar putea juca in Liga Campionilor

Tanarul fundas Costel Miselaricu, unul dintre cei mai promitatori jucatori din lotul actual al FC Delta Tulcea, are sanse ca din sezonul viitor sa joace in Liga Campionilor. Evolutiile din returul

26 Mai 2010 - Sa luam exemplu. Despre sistemul de sanatate din Spania, in conferinta la Tulcea

Vineri, 28 mai, la Centrul Ecoturistic Delta Dunarii din municipiu se va desfasura Conferinta de prezentare a sistemului de sanatate din Spania.

26 Mai 2010 - Bilete de tratament fara reducere!

La inceputul acestei saptamani, 138 de asigurati si pensionari tulceni au obtinut bilete de tratament in statiunile din tara, evident nu cu reduceri de 15 sau 25%.

26 Mai 2010 - Caii salbatici distrug Padurea Letea

Peste 4 mii de cai salbatici distrug Padurea Letea, una dintre cele mai importante zone stiintifice din Europa.

26 Mai 2010 - D'ale Politiei Rutiere

Bauti la volan, depistati in trafic. Doi conducatori de Dacia au avut ghinionul sa fie trasi pe dreapta de lucratori ai Politiei Rutiere, pentru un control de rutina, pe str. Isaccei din municipiu.

26 Mai 2010 - APIA si ramificatiile ei de gradul I. La firma care-a rasarit/ E-o coada atat de lunga...

O coincidenta stranie, dublata de rumoarea din birourile APIA, ne-a dus cu investigatia la firma SC Clipa Topo Consultanta SRL, societate care furnizeaza fermierilor servicii de digitizare si

26 Mai 2010 - Un singur angajat la statia de monitorizare a radioactivitatii din Sfantu Gheorghe

Statia de monitorizare a radioactivitatii din Sfantu Gheorghe, considerata punct strategic, are doar un singur angajat, conform informatiilor furnizate de conducerea Agentiei pentru Protectia

26 Mai 2010 - Autobuze second-hand pentru locuitorii municipiului Tulcea

Societatea Transport Public (STP) din orasul Tulcea a dat marti in folosinta cele zece autobuze achizitionate luna aceasta, autovehiculele second-hand urmand sa inlocuiasca 16 autobuze.

26 Mai 2010 - Piata constructiilor navale isi revine din criza

Piata constructiilor navale isi revine la nivel mondial din criza, potrivit conducerii STX Ro Offshore Tulcea. Anuntul a fost facut marti de directorul santierului naval tulcean, Tudorel Topa, in

26 Mai 2010 - A fost lansata cea mai mare nava realizata de la inceputul anului

Santierul naval STX Ro Offshore Tulcea a gazduit marti lansarea celei de-a patra nave finalizate in acest an, aceasta fiind cea mai mare dintre cele realizate de la inceputul anului.

26 Mai 2010 - Viata are un gust amar pentru fiii Deltei Dunarii

Delta Dunarii este o minunata destinatie de vacanta - un paradis intre ape, cu o vegetatie si o fauna variate, unde turistii se pot refugia in cautarea unei clipe de liniste. Pentru locuitorii deltei

26 Mai 2010 - Cozi interminabile la ajutoarele pentru incalzire

Sute de tulceni au facut coada ieri, inca de la primele ore ale diminetii, la ghiseul Directiei de Asistenta si Protectie Sociala.