Înapoi la listarea arhivei

04 Octombrie 2010 - Actiuni la Biblioteca Judeteana, cu prilejul Zilei Germaniei

In perioada 4-8 octombrie, cu prilejul Zilei Nationale a Germaniei (3 octombrie) Biblioteca Judeteana organizeaza cateva evenimente dedicate momentului aniversar.

04 Octombrie 2010 - Sosea inspre Marea Neagra prin zone protejate

In ciuda sanctiunilor anuntate de Comisia Europeana, Sosea inspre Marea Neagra prin zone protejate

04 Octombrie 2010 - In sfarsit, s-a inaugurat drumul spre Murighiol. Condoleante, da' noi avem de petrecut

Vineri, 1 octombrie, Emil Boc si Elena Udrea au aterizat la iesirea din municipiul Tulcea pentru a taia panglica vestitului drum spre Murighiol-Dunavat. Ca un profesor pe care clasele mai mari il

04 Octombrie 2010 - Descindere a DIICOT Iasi si Galati la Macin

Vineri de dimineata, agitatie mare la Macin. Procurori DIICOT de la Iasi si Galati, cu o echipa de mascati, au descins la Macin in cateva locatii, unde au facut perchezitii domiciliare.

04 Octombrie 2010 - Japonezii, interesati de turismul in Romania

Japonezii sunt interesati de a vizita Romania, insa turoperatorii romani sustin ca nu sunt sprijiniti de Guvern pentru a-i atrage pe oaspetii din tara soarelui rasare.

04 Octombrie 2010 - O noua reuniune de lucru a Initiativei Ramsar BlackSeaWet

Reprezentanti ai Secretariatului Ramsar, ministerelor mediului, organizatiilor neguvernamentale de mediu si institute de cercetare din Georgia, Turcia, Bulgaria, Ucraina si Republica Moldova vor

04 Octombrie 2010 - Un elicopter s-a prabusit in Delta Dunarii

Un elicopter tip TAXi s-a prabusit luni dimineata in judetul Tulcea. La bordul aeronavei se aflau doi pasageri si pilotul. Nicio persoana nu a fost ranita.