Înapoi la listarea arhivei

03 Septembrie 2012 - Violatoarea taximetristului din Tulcea, acuzata de tentativa de omor

Luminita Perijoc este acuzata de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si tentativa de omor. Ea are interdictia de a parasi tara pentru 30 de zile.

03 Septembrie 2012 - Primele poze cu sexy-violatoarea dupa scandal! Transformare radicala! A venit la Parchet in costum, cu un tricou pana in gat, dar vopsita si rujata

Luminita Perijoc a vrut sa faca o impresie buna in fata procurorilor care au audiat-o pentru viol si tentativa de omor si a renuntat la tinutele si atitudinea provocatoare pentru un costum office si

03 Septembrie 2012 - EXCLUSIV Bataie la IML! Trupul lui Herny a fost luat de niste necunoscuti!

UPDATE * Cei 8 barbati de culoare care au ridicat trupul neinsufletit al lui Henry de la IML se pare ca sint rude ale acestuia. Fratele fostului jucator de la Delta Tulcea va ajunge in tara pentru

03 Septembrie 2012 - Luminita Perijoc a stat cinci ore de vorba cu procurorii: "Sunt nevinovata! Nu l-am obligat sa faca nimic"

Luminita Perijoc, tulceanca cercetata pentru tentativa de omor si viol dupa ce l-a injunghiat si agresat sexual pe taximetristul Nicolae Stan, a fost audiata de procurori.

03 Septembrie 2012 - "Violatoarea" Luminita a fost externata de la psihiatrie: "Toata povestea e o mizerie"

Intr-un interviu acordat cancan.ro, Luminita Perijoc, tulceanca acuzata ca a abuzat un taximetrist, sustine ca n-a violat pe nimeni.

03 Septembrie 2012 - A II-a editie a Festivalului Rowmania

Multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin doreste ca in maximum doi ani toate tarile riverane Dunarii sa fie alaturi de Tulcea pentru a sustine turismul durabil in Delta.