Înapoi la listarea arhivei

24 Noiembrie 2020 - Alexandru Cristian Iordan: "Vom beneficia in urmatorii ani de investitii uriase, de 80 miliarde de euro"

Romania are sansa unei dezvoltari fara precedent in urmatorii ani. Insa pentru asta trebuie sa renuntam la vechile metehne din guvernarile anterioare, adica taxarea fara masura si apoi redistribuirea

24 Noiembrie 2020 - Eugen Teodorovici: "NU trebuie sa lasam pandemia sa ne izoleze fermierii si micii producatori autohtoni"(P)

Daca vrem sa nu ramana o chestiune de timp FALIMENTUL total si pierderea luptei, oricum nedreapta, dintre producatorii romani si clientii marilor lanturi de magazine, trebuie sa venim cu SOLUEsII !

24 Noiembrie 2020 - Deputatul PSD Mirela Furtuna: "Culmea campaniei PNL - sa bagi tara in cea mai mare criza sanitara si sa promiti investitii in sanatate"(P)

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL isi propune sa construiasca trei spitale regionale si alte 10 spitale judetene, conditionat, evident, de votul romanilor din 6 decembrie.

24 Noiembrie 2020 - Deputatul George Siscu: " Vom continua sa mergem pe acelasi drum al dezvoltarii" (P)

Guvernul PNL a trecut de la o economie bazata pe consum nesabuit si risipa, la o economie in care investitiile sunt pe primul plan. Vom continua sa mergem pe acelasi drum al dezvoltarii, mai ales ca