Rezultatele 1 - 4 din 4 (0.059 secunde)

Articole despre "pdl tulcea alege prezidentiabilul"

La finalul acestei saptamani, PDL Tulcea alege prezidentiabilul

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 16:12
La finalul acestei saptamani, PDL Tulcea alege prezidentiabilul
*Ca prezenta, liderul Hogea se asteapta la min. 60%

Pe 28 noiembrie, in municipiul Tulcea vor sosi cei doi candidati pentru functia de... candidat al Partidului Democrat Liberal pentru prima functie in stat. Prezidentiabilii Gheorghe Falca, primarul Aradului, si Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, fiecare prezentand pe rand - in Sala "Mihail Kogalniceanu" - propriul "Proiect de tara", actiune politica prin care intentioneaza sa cucereasca simpatia membrilor partidului.

Dupa doua

In ultima zi a lunii, PDL Tulcea isi voteaza prezidentiabilul

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 00:38
In ultima zi a lunii, PDL Tulcea isi voteaza prezidentiabilul
La nivelul Partidului Democrat Liberal are loc campania de prezentare a "Proiectului pentru tara" a celor care sunt inscrisi pentru a fi nominalizati drept candidati ai acestui partid pentru functia de presedinte la alegerile prezidentiale.

Candidatii Gheorghe Falca si Catalin Predoiu vor cere votul membrilor de partid in data de 30 noiembrie a.c. La acea data, si la Tulcea va avea loc sesiunea de votare a celor doi, fiind organizate trei sectii electorale: una in municipiu, anume in sediul

Alegerile pentru conducerea PDL Tulcea, Influentate de scrutinul pentru desemnarea prezidentiabilului

Marti, 01 Octombrie 2013, ora 03:40
Alegerile pentru conducerea PDL Tulcea, Influentate de scrutinul pentru desemnarea prezidentiabilului
Astazi, 30 septembrie, a fost convocat Colegiul Director National al Partidului Democrat Liberal, ocazie cu care membrii acestui organism vor stabili modalitatea in care va fi desemnat candidatul la functia de presedinte al Romaniei, pentru alegerile din 2014.

Din partea Organizatiei Judetene a partidului vor participa, conform Statutului PDL, Constantin Hogea, presedinte interimar, si deputatul Vasile Gudu.

In perioada 7 octombrie - 24 noiembrie a.c., in organizatiile teritoriale ale PDL

Pe 20 noiembrie, Judeteana PDL isi alege noua conducere

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 16:57
Desi mai curge apa pe Dunare pana atunci, singurul care a anuntat ca va candida la presedintie e Victor Tarhon
Conducerea centrala a Partidului Democrat Liberal a decis sa sisteze, incepand cu data de 1 iulie a.c., procesul electoral intern. De aceasta dispozitie a tinut cont, evident, si Organizatia Judeteana Tulcea, ultimele alegeri fiind acelea contand pentru Organizatia Municipala, cand Constantin Hogea a redevenit presedinte.
Intre timp, democrat - liberalii au revenit asupra hotararii,