APDM GALAEsI A MINEsIT: A SOLICITAT SISTAREA INTREGII LUCRARI DE REABILITARE A FALEZEI, REFUZAND SA NEGOCIEZE CU CONSILIUL JUDEEsEAN. E LUCRATURA POLITICA, VINOVAEsII SE STIU! "

Sambata, 05 Decembrie 2020, ora 22:16
45 citiri
Conducerea APDM Galati a mintit atunci cand a anuntat ca nu doreste blocarea proiectului de reabilitare a falezei Tulcea, desi exact acest lucru l-a solicitat instantei, conform documentului oficial transmis Judecatoriei Tulcea. In in cercarea de a mai obtine niste bani de la tulceni, "galatenii "care au tinut cu dintii ani de zile de faleza lasata in paragina, incearca un ultim tun santajand practic Consiliul Judetean cu riscul ca proiectul sa fie blocat sau chiar stopat definitiv! Si toate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.