Cu peste 1000 de proiecte finantate (din care aproximativ 900 in mediul privat) a caror valoare depaseste un miliard de euro,proiectul ITI continua la Tulcea

Duminica, 04 Octombrie 2020, ora 15:16
91 citiri
Cu peste 1000 de proiecte finantate (din care aproximativ 900 in mediul privat) a caror valoare depaseste un miliard de euro, Mecanismul ITI Delta Dunarii intra intr-o noua etapa - exercitiul financiar 2021-2027.

Mecanismul ITI va avea continuitate la Tulcea, a dat asigurari Ilie Petre, presedintele Asociatiei pentru Dezvoltare Intercomunitara ITI Delta Dunarii.

"Ceea ce pot sa va spun in momentul de fata este ca ITI va avea continuitate la Tulcea, acest lucru este sigur pentru ca s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.