Declaratie politica George Siscu, Deputat PNL de Tulcea: "PSD incearca sa starneasca lehamite si dezamagire in societate, pentru a-i tine pe romani departe de urne. Strategia nu va functiona la alegerile parlamentare"

Marti, 20 Octombrie 2020, ora 11:48
39 citiri
Social-democratii apeleaza la aceleasi strategii rudimentare cu care ne-au obisnuit in apropierea alegerilor. Pe langa initiativele legislative populiste promovate in Parlament, PSD lanseaza tot felul de informatii false, incercand sa creeze in randul electoratului perceptia ca toate partidele sunt la fel, ca toti politicienii sunt o apa si un pamant si ca nu merita sa mai mergem la vot. Tehnica la care apeleaza cei din PSD este veche si din pacate a functionat la diverse runde electorale.

PSD ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.