"Masuri inovative de abordare si promovare a prevenirii separarii copilului de familie, egalitate de sanse si nediscriminare in judetul Tulcea"

Miercuri, 26 Mai 2021, ora 15:16
92 citiri
Miercuri, 26 mai 2021, secretarul general al judetului, Marius Cristi Mihai si consilierul presedintelui Consiliului Judetean Tulcea, Anisoara Radu au participat la masa rotunda cu tema "Masuri inovative de abordare si promovare a prevenirii separarii copilului de familie, egalitate de sanse si nediscriminare in judetul Tulcea".

Evenimentul a fost organizat de Fundatia SERA Romania in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Tulcea, in cadrul proiectului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.