Șocul unei turiste după ce a intrat într-un bar fără pretenții: 20 de euro pentru o cafea și o apă

Joi, 30 Martie 2023, ora 22:28
6199 citiri
Șocul unei turiste după ce a intrat într-un bar fără pretenții: 20 de euro pentru o cafea și o apă
Turista a consumat doar o cafea și o apă FOTO Pixabay

O turistă care a vizitat la începutul acestei săptămâni lacul Como, din Italia, a avut un șoc când a primit nota de plată. Aceasta comandase o cafea și o sticlă de apă într-un mic bar din zonă.

Turista se afla într-o excursie de o zi la Lacul Como, atracție turistică din nordul țării, în Lombardia, în apropiere de Milano, scrie Corriere della Sera.

Femeia a intrat într-un bar fără pretenții și a comandat o cafea și o apă plată. La final a venit și nota de plată, în valoare de 20 de euro.

„20 de euro pentru o cafea, suntem în Como sau în Capri (destinație de lux)?”, a scris ea revoltată pe o rețea de socializare.

Femeia a postat și bonul consumației, iar oamenii s-au declarat indignați. Aceștia au menționat că se așteptau la o creștere a prețurilor odată cu deschiderea noului sezon turistic, dar nu atât de mare.

O astfel de consumație la un bar chiar și cu pretenții din zona respectivă costă în cel mai pesimist scenariu în jur de 5 euro, poate puțin peste, însă 20 de euro este o sumă mult prea mare, potrivit publicației.

#turista, #Bar, #Italia, #cafea, #nota de plata , #Italia