Semnal de alarmă pentru turiștii români care au programate vacanțe în Israel. „Să decidă cu prudenţă”

07 Octombrie 2023 - Semnal de alarmă pentru turiștii români care au programate vacanțe în Israel. „Să decidă cu prudenţă”

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a transmis că majoritatea celor 900 de cetăţeni români aflaţi în prezent în Israel sunt pelerini, foarte puţini având alte tipuri de pachete

Turisti romani

Taxă pentru românii care merg în străinătate în vacanță: "Fiecare turist care pleacă din țară să participe la promovarea României"

26 Septembrie 2023 - Taxă pentru românii care merg în străinătate în vacanță: "Fiecare turist care pleacă din țară să participe la promovarea României"

Federația Patronatelor din Turismul Românesc a a propus ca românii care merg în străinătate în concediu să plătească o taxă în plus când cumpără vacanța, pe lângă taxa turistică

350 de lei pentru micul dejun, prețul achitat de o româncă în vacanță: "Fiecare cu nebuniile lui"

24 Septembrie 2023 - 350 de lei pentru micul dejun, prețul achitat de o româncă în vacanță: "Fiecare cu nebuniile lui"

Sezonul estival s-a încheiat, însă românii care sunt în vacanțe postează în continuare în mediul online fotografii sau impresii despre locurile în care călătoresc.

Românii care caută deja cazare pentru vacanța de la anul: "O căsuță pentru două persoane. Vreau să stau 30 de zile în Grecia". Ce oferte au primit

16 Septembrie 2023 - Românii care caută deja cazare pentru vacanța de la anul: "O căsuță pentru două persoane. Vreau să stau 30 de zile în Grecia". Ce oferte au primit

Sezonul estival abia s-a încheiat, însă unii români sunt deja cu gândul la următorul. O româncă își caută de acum cazare pentru 2024. Femeia planifică o vacanță de o lună, după cum a

Unde merg în vacanță românii cu bani: "10.000 de euro/ 7 nopți cu all inclusive pentru 2 adulți și 2 copii"

14 Septembrie 2023 - Unde merg în vacanță românii cu bani: "10.000 de euro/ 7 nopți cu all inclusive pentru 2 adulți și 2 copii"

Unii români au renunțat la vacanțele de anul acesta din cauza scumpirilor din ultima perioadă, iar mulți au reușit cu greu să pună bani deoparte pentru a economisi sumele necesare concediului.

Coșmarul unor români care s-au ales cu noul autoturism distrus în Grecia: "Apa a început să scoată mașinile din parcare" VIDEO

11 Septembrie 2023 - Coșmarul unor români care s-au ales cu noul autoturism distrus în Grecia: "Apa a început să scoată mașinile din parcare" VIDEO

Un român din Alba Iulia este blocat în stațiunea Lefokastro, alături de soția sa și o prietenă, în urma inundațiilor care au afectat Grecia, în ultimele zile.

Verdictul unui român la finalul vacanței: "Hotelul și-a luat stelele pe șpagă"

10 Septembrie 2023 - Verdictul unui român la finalul vacanței: "Hotelul și-a luat stelele pe șpagă"

Odată cu începerea unui nou an școlar, cei mai mulți români au încheiat sezonul vacanțelor. Totuși, cei care sunt în continuare în concediu sau abia s-au întors împărtășesc în

Românca revoltată de personalul hotelului la care a fost cazată: "Ne-a fost recomandat de unii dintre angajați să mâncăm mai puțin"

10 Septembrie 2023 - Românca revoltată de personalul hotelului la care a fost cazată: "Ne-a fost recomandat de unii dintre angajați să mâncăm mai puțin"

Mulți români au încheiat deja vacanțele de vară, însă cei care sunt în continuare în concediu împărtășesc în mediul online poze ori situații care îi mulțumesc sau îi supără.

Vacanță de coșmar pentru o familie de români: "Am mers la doctor, am plătit 200 de euro consultația. Mușcăturile au dus la infecție"

09 Septembrie 2023 - Vacanță de coșmar pentru o familie de români: "Am mers la doctor, am plătit 200 de euro consultația. Mușcăturile au dus la infecție"

Sezonul vacanțelor s-a încheiat pentru mulți români, însă rețelele de socializare sunt în continuare pline de poze și impresii din concedii.

Ce soluții au românii ca să nu rămână fără plăcuțe de înmatriculare dacă parchează neregulamentar, în Grecia: "Mai am un set de numere în portbagaj"

08 Septembrie 2023 - Ce soluții au românii ca să nu rămână fără plăcuțe de înmatriculare dacă parchează neregulamentar, în Grecia: "Mai am un set de numere în portbagaj"

Pe lista situațiilor neprevăzute care pot strica o vacanță sunt cele legate de defecțiuni ale mașinii sau amenzi primite pentru nerespectarea regulilor de circulație. Astfel de probleme

Rugămintea ciudată a unui român la finalul vacanței petrecute cu familia în Grecia: "Am rămas fără bani să ne întoarcem în România"

05 Septembrie 2023 - Rugămintea ciudată a unui român la finalul vacanței petrecute cu familia în Grecia: "Am rămas fără bani să ne întoarcem în România"

Pentru mulți români sezonul vacanțelor de vară s-a încheiat, în timp ce unii sunt încă în concediu. Cei care se află în Grecia se plâng că plouă în această perioadă. Sunt și

Sumele generoase pe care le au la dispoziție unii români pentru vacanțe. "Mă simt săracă"

04 Septembrie 2023 - Sumele generoase pe care le au la dispoziție unii români pentru vacanțe. "Mă simt săracă"

Mulți români nu reușesc să plece nicăieri în concediu, iar unii își permit vacanțele cu sacrificii mari. La cealaltă extremă sunt cazurile celor care au sume foarte mari la dispoziție.

Final neașteptat după ce mașina unor români a fost furată în vacanță, în Grecia. "A intrat peste noi noaptea și a furat cheile și banii"

04 Septembrie 2023 - Final neașteptat după ce mașina unor români a fost furată în vacanță, în Grecia. "A intrat peste noi noaptea și a furat cheile și banii"

Unele vacanțe sunt pline de neprevăzut, iar accidentele și furturile pot da rapid toate planurile peste cap.

Concluziile unei românce care a renunțat anul acesta la Grecia pentru o nouă destinație: "Raportul calitate preț este mult mai bun cu siguranță"

04 Septembrie 2023 - Concluziile unei românce care a renunțat anul acesta la Grecia pentru o nouă destinație: "Raportul calitate preț este mult mai bun cu siguranță"

Sezonul estival se apropie de final, iar românii împărtășesc în continuare impresii despre vacanțele din acest an. În timp ce unii au preferat să le petreacă în țară, mulți au ales

Aplicația gratuită prin care turiștii pot verifica dacă hotelurile și pensiunile la care vor să se cazeze chiar există în realitate

25 August 2023 - Aplicația gratuită prin care turiștii pot verifica dacă hotelurile și pensiunile la care vor să se cazeze chiar există în realitate

Asociația InfoCons – Organizație pentru Protecția Consumatorilor recomandă ca la plecarea în vacanță să verificăm, prin intermediul unei aplicații gratuite, lista unităților de cazare,

Experiența unei românce în vacanță "într-o destinație incredibilă și prea puțin menționată". "Recomand 100%"

19 August 2023 - Experiența unei românce în vacanță "într-o destinație incredibilă și prea puțin menționată". "Recomand 100%"

În plin sezon estival al vacanțelor, românii împărtășesc în mediul online impresii din locurile în care se află sau au fost.

Român revoltat că i se cer bani pentru șezlonguri pe o plajă din Grecia noaptea, "să stea o juma' de oră să admire cerul și marea"

17 August 2023 - Român revoltat că i se cer bani pentru șezlonguri pe o plajă din Grecia noaptea, "să stea o juma' de oră să admire cerul și marea"

Rețelele de socializare sunt pline cu poze din vacanțe în această perioadă. Mulți dintre românii care le petrec în Grecia postează fotografii cu plaje sau mâncare tradițională, în timp

Plajele din Grecia care încep să semene cu cele din România. "Au venit săracii lângă tine"

16 August 2023 - Plajele din Grecia care încep să semene cu cele din România. "Au venit săracii lângă tine"

În plin sezon estival, mulți români sunt în vacanță în Grecia în această perioadă și relatează în mediul online ce le place sau ce îi nemulțumește în zonă în care se află.

Românul care a avut o vacanță de vis la țărmul Mării Negre: "Această micuță stațiune și-a făcut culcuș demult la mine-n inimioară"

15 August 2023 - Românul care a avut o vacanță de vis la țărmul Mării Negre: "Această micuță stațiune și-a făcut culcuș demult la mine-n inimioară"

Mulți români au renunțat la vacanțele de pe litoralul românesc din cauza prețurilor mari pentru servicii de calitate proastă și au ales destinații din Bulgaria, Grecia, Albania sau Turcia.

Sfatul unei românce la finalul vacanței în Grecia: "Mergeți în altă parte. Este o insulă supraevaluată, mizerie peste tot, prețuri mari"

13 August 2023 - Sfatul unei românce la finalul vacanței în Grecia: "Mergeți în altă parte. Este o insulă supraevaluată, mizerie peste tot, prețuri mari"

Cei mai mulți dintre românii care ajung în Grecia sunt mulțumiți de experiențe și își propun fie să încerce noi destinații din această țară, fie să revină în același loc.

Români șocați în timpul vacanței în Grecia: "Băiatul meu cel mare dormea fix în living unde a intrat hoțul"

13 August 2023 - Români șocați în timpul vacanței în Grecia: "Băiatul meu cel mare dormea fix în living unde a intrat hoțul"

În plin sezon estival al vacanțelor în Grecia, românii relatează în mediul online experiențele plăcute de care au parte, dar și pe cele neplăcute.

Concluzia unei românce după vacanța din Grecia: "Am mâncat la cartofi de mi-a ajuns pentru tot anul"

12 August 2023 - Concluzia unei românce după vacanța din Grecia: "Am mâncat la cartofi de mi-a ajuns pentru tot anul"

În plin sezon estival al vacanțelor, românii împărtășesc în mediul online impresii din concediile petrecute în Grecia.

Românul care s-a trezit că e singur pe feribot: "Stau lângă mașină să nu mi-o fure careva!"

12 August 2023 - Românul care s-a trezit că e singur pe feribot: "Stau lângă mașină să nu mi-o fure careva!"

În vârful sezonului estival, cele mai populare destinații din Grecia sunt pline de turiști.

Un român reclamă că i s-au pretins 100 de euro în Grecia pentru o umbrelă și două șezlonguri. "Anul viitor am să mă reorientez"

10 August 2023 - Un român reclamă că i s-au pretins 100 de euro în Grecia pentru o umbrelă și două șezlonguri. "Anul viitor am să mă reorientez"

Românii care sunt în vacanță în Grecia în această perioadă sau au încheiat-o recent laudă zonele în care au ajuns sau anunță situațiile care i-au nemulțumit.

Românii care au chemat poliția pe o plajă din Grecia când au aflat cât trebuie să dea pentru umbrelă: "Ne-au blocat ieșirea"

09 August 2023 - Românii care au chemat poliția pe o plajă din Grecia când au aflat cât trebuie să dea pentru umbrelă: "Ne-au blocat ieșirea"

În plin sezon estival, românii postează poze din vacanțele din Grecia, iar unii relatează experiențele de care se bucură sau care îi deranjează.

Motivul caraghios pentru care o familie de români îl caută pe proprietarul unei mașini. "Ar fi păcat să le dau la bulgari banii degeaba"

09 August 2023 - Motivul caraghios pentru care o familie de români îl caută pe proprietarul unei mașini. "Ar fi păcat să le dau la bulgari banii degeaba"

Așteptate cu nerăbdare și pregătite în detaliu, vacanțele românilor în Grecia nu sunt lipsite de peripeții.

"Am rezervat de zeci de ori pe Booking si nu am pățit așa ceva". Șocul unui turist român la cazare: "Apartament de lux, conform descrierii" FOTO

09 August 2023 - "Am rezervat de zeci de ori pe Booking si nu am pățit așa ceva". Șocul unui turist român la cazare: "Apartament de lux, conform descrierii" FOTO

În plin sezon estival al vacanțelor românii relatează în mediul online experiențele de călătorie de care au parte. Unii sunt mulțumiți și recomandă locurile în care au ajuns, alții

Final de vacanță șocant pentru o româncă aflată în Grecia: "Cu șiroaie de sânge pe corp am sunat la recepție"

05 August 2023 - Final de vacanță șocant pentru o româncă aflată în Grecia: "Cu șiroaie de sânge pe corp am sunat la recepție"

Pregătite cu atenție și așteptate cu nerăbdare de români, unele vacanțe sunt pline de situații neprevăzute care le pot compromite.

"E prima oară când aud de o astfel de taxă în Grecia". Noua descoperire a românilor pe nota de plată la tavernă

05 August 2023 - "E prima oară când aud de o astfel de taxă în Grecia". Noua descoperire a românilor pe nota de plată la tavernă

În plin sezon estival al vacanțelor, românii postează în mediul online fotografii și impresii din zonele în care se află în vacanță în această perioadă.

Alternativa exotică propusă de un român la vacanțele în Dubai sau Insulele Canare: "N-ai timp să intri în depresie, să ai atacuri de panică"

03 August 2023 - Alternativa exotică propusă de un român la vacanțele în Dubai sau Insulele Canare: "N-ai timp să intri în depresie, să ai atacuri de panică"

În timp ce românii se laudă cu fotografii făcute în zonele exotice în care se află în vacanțe în această perioadă, postându-le pe Facebook, un român a relatat cu umor cum a decurs o

Top 3 știri din presa centrală

Israelul avertizează că „nu mai poate accepta” Hezbollah la granița sa VIDEO
Forțele Armate ale Israelului (IDF) susțin că tancuri și un avion de luptă au mai lovit seara, 10 decembrie, câteva baze Hezbollah din sudul...

Un complot terorist iranian a fost dejucat în Cipru cu ajutorul Mossadului
Israelul confirmă informațiile privind dejucarea unui complot terorist iranian împotriva unor ținte israeliene și evreiești în Cipru,...

Putin pozează în apărătorul celor năpăstuiți de soartă. Rusia propune alocarea rezervelor sale de aur înghețate către Sudul Global
Oficialii ruși la summitul climei COP28 de la Dubai au declarat, sâmbătă 9 decembrie, că Moscova studiază dacă unele dintre rezervele sale...
  1. Un pescar s-a îmbogățit după ce a găsit 30 de kilograme de vomă de balenă. Un kilogram costă 50.000 de euro VIDEO
  2. Irina Margareta Nistor, despre Julia Roberts: "S-a purtat mizerabil, mi-e foarte greu să mai văd filme cu ea"
  3. O tânără care a rămas fără serviciu a cerut ajutor pe Internet: "O să rămân pe străzi în 6 zile". Necunoscutul care i-a oferit un apartament: "Eu locuiesc în străinătate"
  4. Cel mai așteptat film al sfârșitului de an intră mâine pe Netflix
  5. "Temele pentru acasă nu se potrivesc cu valorile familiei noastre". Mail-ul pe care o mamă l-a trimis profesorilor
  6. Pățania unei femei care și-a împrumutat mașina unui prieten de familie: ”Nici nu știm unde și la cine se află acum”
  7. Profesoară, despre cadourile pe care le fac părinții de Sărbători: "Parcă am fi coafeze"
  8. Cele mai mari regrete pe care le au cei care au depășit vârsta de 100 de ani. Mărturisirile care te vor pune pe gânduri
  9. Descoperire arheologică epocală despre Dumnezeu: Este cea mai veche dovadă de pe Pământ VIDEO
  10. Cristina Neagu, gest controversat la Mondialul de handbal: "N-aveau ce să îi facă, le-a spus că nu vrea și gata"