Participare record la Sport Arena Streetball: CSU Pitești și Știința București, campioane la Open

Marti, 05 Iulie 2022, ora 11:10
1020 citiri
Participare record la Sport Arena Streetball: CSU Pitești și Știința București, campioane la Open

Turneul Sport Arena Streetball cu cel mai mare număr de participanți din ultimii opt ani s-a încheiat cu succesul echipelor CSU Pitești și Știința București, la categoriile de elită, Open masculin, respectiv feminin.

700 de jucători au fost prezenți la eveniment, iar cântărețul Speak, mare pasionat de baschet, i-a provocat pe cei mai tineri participanți la un concurs de aruncări.

Cele 175 de echipe înscrise la toate categoriile au jucat aproape 300 de meciuri de baschet 3x3 de-a lungul unui weekend fierbinte și la propriu și la figurat.

CSU Pitești a reușit, în premieră în acest sezon, să se impună la Open Masculin și să intre în posesia cecului în valoare de 1000 de euro. Argeșenii au oprit hegemonia echipei Athletic Constanța, victorioasă în primele două turnee, pe care au învins-o în semifinale, scor 17-14.

În finală, Pitești a trecut de Știința București cu 21-17, iar Szabolcs Santa a fost numit Tissot MVP. La succesul piteștenilor au contribuit din plin și Cezar Stănescu, Radu Paliciuc și Vladislav Solopa.

La feminin, titlul de cea mai bună jucătoare i-a revenit Mariei Ferariu, care și-a condus echipa, Știința București, către cea de-a doua victorie consecutivă la Open Feminin. Maria a revenit în circuitul evenimentelor de baschet 3x3 alături de sora sa, Ana Ferariu, lotul Științei, echipă ce a terminat turneul neînvinsă, fiind completat de Georgiana Plăvițu și Teodora Neagu.

Cantărețul Speak, mare pasionat de baschet și vechi prieten al evenimentelor Sport Arena Streetball a fost prezent în weekend pe teren, provocându-i pe cei mai tineri participanți la un concurs de aruncări libere. Chiar dacă n-a fost câștigător, Speak a fost cel care i-a înmânat campionului premiul.

Cap și Pajură au câștigat într-o manieră dramatică finala la categoria sub 16 ani masculin. Răzvan Popa a marcat o aruncare decisivă de două puncte, cu o fracțiune de secundă înainte ca arbitrii să pună capăt meciului, pentru scorul final de 15-14. Jucătorii au sărbătorit împreună cu fanii lor bucuria victoriei, terenul fiind cu greu eliberat pentru următorul meci din program.

Citeste si:
Marian Drăgulescu s-a reprofilat pe baschet 3x3
Marian Drăgulescu s-a reprofilat pe baschet 3x3
Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie. Pentru...
Un bărbat pe trotinetă înțeapă femei în piept pe străzi din centrul Bucureștiului. O tânără a ajuns la spital UPDATE
Un bărbat pe trotinetă înțeapă femei în piept pe străzi din centrul Bucureștiului. O tânără a ajuns la spital UPDATE
Un bărbat care a atacat mai multe femei pe stradă a stârnit panică în Capitală. UPDATE 20.19 Bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul...