Meci întrerupt în Germania: "Un idiot a aruncat ceva în tuşier"

Sambata, 19 Martie 2022, ora 10:26
2897 citiri
Meci întrerupt în Germania: "Un idiot a aruncat ceva în tuşier"
Tușierul lovit FOTO facebook

Meciul VfL Bochum - Borussia Monchengladbach a fost întrerupt definitiv, după ce arbitrul asistent Christian Gittelmann a fost lovit în cap cu obiect aruncat din tribună, cel mai probabil un pahar de bere, informează presa germană.

În minutul 70, la scorul de 2-0 în favoarea echipei Borussia Monchengladbach (goluri Alassane Plea '55 şi Breel Embolo '61), un obiect aruncat de un fan al lui Bochum l-a lovit pe Gittelmann în cap. Arbitrul de centru Benjamin Cortus a întrerupt jocul şi a părăsit terenul cu asistenţii săi, urmaţi la scurt timp de jucătorii de la Gladbach.

Fotbaliştii gazdelor au mers la suporteri şi le-au bătut obrazul, apoi au părăsit şi ei terenul.

"Un idiot a aruncat ceva spre teren şi l-a lovit pe tuşier. Jocul a fost amânat. Incredibil de prost şi comportament iresponsabil, aşa ceva nu are loc pe un stadion! Idiot, idiot, idiot. Sper că tuşierul este ok", a anunţat Bochum pe Twitter.

"Meciul nu va fi reluat, #BOCBMG a fost abandonat. Nu putem decât să ne cerem ieratre oficial tuşierului Christian Gittelmannn. O seară extrem de penibilă şi amară pentru noi. O acţiune extrem de stupidă a unui fan idiot", a revenit Bochum cu un nou mesaj după 15 minute.

Pe arena din Bochum au fost 25.000 de spectatori la meciul din etapa a XXVII-a a Bundesliga. Bochum ocupa înaintea acestui meci locul 11, cu 32 de puncte, iar Gladbach, locul 13, cu 30 de puncte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Olaf Scholz, cancelarul Germaniei crede că războiul din Ucraina ar putea continua timp de mai mulţi ani, poate chiar cinci ani, a declarat el în cadrul unui eveniment din oraşul german...
Habeck la Kiev: "Ucraina are nevoie de tot sprijinul"
Habeck la Kiev: "Ucraina are nevoie de tot sprijinul"
Vicecancelarul german Robert Habeck a făcut o vizită la Kiev, însoțit de o delegație economică din Republica Federală. Pe lângă sprijinul acordat de statul german Ucrainei, s-a vorbit și...
#Tusier lovit, #Germania, #meci, #probleme, #arbitri , #stiri fotbal