inregistrarea emisiunii: Cine castiga in razboiul intern din PSD?Vezi emisiunea

Cozmin Gusa a prezentat "Cine castiga in razboiul intern din PSD?"
Joi, 08 Octombrie 2009, ora 14:158201 vizualizari


emisiuni
Nu sunt emisiuni.
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ALT NIMENI

CINE ESTE ACEST NIMENI? UN RATAT CARUIA II PUT PICIOARELE SI CARE NU A REALIZAT NIMIC TOATA VIATA LUI.

 

eternul si fascinantul cozmin gusa!

draga cozmine,
te acuz!
esti singurul OM din romania, de care sunt sigur, poate si vrea sa faca ceva pentru romani. de ce *** nu candidezi. in porcaria asta de acum esti sigur castigator. si sigur nu ai nici obligatii. trebuie sa candidezi altfel singura sansa pentru romania (ultima) se duce de rapa.
romanii ar vota un asemenea OM

 

Nu m-as mira.

Daca postarea lui manea dan ar fi tot a lui gusa, care se lauda singur. La ingamfarea acestui fanfaron oportunist si mincinos ,totul este posibil. Intrun cuvant este UN OM DE NIMIC. Si probabil este exact ce merita si seful sau caracterizat magistral de Iliescu.

AMAZOANELE LUI BASESCU SI COZMIN GUSA SUNT ANIMATOARE DE PROST GUST.

Draga Dan Manea. Eternul si fascinantul Cozmin Gusa este exemplul pliticianului pupincurist si ipocrit. Si-ar vinde-o si pe mama-sa numai sa acceada el intr-o treapta superioara. Nu cred ca este diferente intre "eternul si fascinantul" Cozmin Gusa si haremul chorpaliului chefliu pe nume Traian Basescu. Ca si amazoanele lui Traian Basescu "eternul si fascinantu" Cozmin Gusa are o moralitate ZERO. Nu vad nici-o diferenta intre cei numiti si fetele care animeaza CENTURA. FETELE DIN HAREMUL LUI TRAIAN BASESCU SI COZMIN GUSA SUNT NISTE ANIMATOARE DE PROST GUST.

hmmmmmmmmm,iar ai aparut mizerie???mare e gradina ta Doamne!!!scarbosul naibii,mincinos si infect

iar ai aparut,ti s-au terminat banii???bleh!*** o sa fie cel care te asculta macar....

 
 

ASTA E GELU!!!

NU S-A LOGAT, DAR II RECUNOSC VOMA.

trying

incercare

 

CUM AJUNGE ..........

UN OM DE ...NIMIC "PERSOANA DE REFERINTA" IN POLITICA "DE CUMETRIE DAMBOVITEANA-[cum ar spune SCUFUNDATORUL TARII ROMANESTI -]DE 20 de ani incoace..........

 

toti o apa si-un pamant !

Oameni pe care nu pot sa-i mai vad in politica, pentru ca-mi provoaca o greata existentiala de nedescris: Mircea Geoana, Crin Antonescu, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Lavinia Sandru, Victor Ponta, Ludovic Orban si multi altii. In ce-l priveste pe Cosmin Gusa, nici nu merita sa mai vorbeasca cineva despre el. E de neinteles cum tot este invitat pe la diverse emisiuni. Iar cu Geoana, ce sa spun ? Face un tandem de zile mari: prostanacul si discipolul. Imi pare rau, dar nu am pentru ce sa ma mai duc la vot.

 

Votul tau este f. important!

Cetatene, te rog du-te la vot , ca sa nu-i mai vezi pe sticla pe cei pe care nu-i agreezi.Este datoria noastra sa-i facem sa dispara.

AZI 12 OCTOMBRIE '' CURTEA.......

CONSTUTITUTLONALA -[normal-] a dat dreptate JEFUITORILOR POPORULUI ROMAN.- Citesc - nelogat- stirea. LA COMENTARII -[toate favorabile asa zisei CURTI-] gasesc la:-,TUDOR BRASOVEANU,PATRULA,MKIVU,FURCULISION,ALEXANDRA-ALE,OFELIA,MIKI MAGDA,MIRANDOLINA....acsiasi ...............fitografie.O DOAMNA FRUMUSICA SI DORITOARE-[de altfel-] MA INTREB ? ZIARE com CE CREDE DESPRE ACEASTA .....PROSTITUTIE TIP P.S.D.?

 

conduita lui Gusatu' dovedeste cit de imatur e ca om...

Gusa are mintea unui inapoiat mintal si nu merita sa traiasca in acest secol...Nu face decit sa produca mai multa mizerie zi de zi...nici un politician nu vrea sa construiasca ceva bun pt Romania, iar Gusa o dovedeste din plin...Gusa=o mizerie de om...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor