inregistrarea emisiunii: Discuta LIVE cu cititorii Ziare.com, astazi de la ora 11.45Vezi emisiunea

Traian Basescu a prezentat "Discuta LIVE cu cititorii Ziare.com, astazi de la ora 11.45"
Sambata, 21 Noiembrie 2009, ora 11:4535998 vizualizari


12 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un nou mandat

Suntem pentru Romania,
Suntem pentru dumneavoastra.

Romanul

 

Felicitari Ziare com. pentru aceasta oportunitate !

.

Basescu e cel mai bun presedinte in toti acesti 20 ani...

Cine alege Crinu, Geonel, Vadim sau altii ca ei, accepta ca Romania sa se duca definitiv in prapastie pe mina mogulilor Vintu, Patriciu, felix-Voiculescu, iar haosul si jaful vor domni inca 4-8 ani...

Domnul presedinte Domnul a pregatit totul dinainte - dvs. veti fi presedinte !!!

Domnule presedinte sa va dea Dumnezeu sanatate si sa stiti ca suntem cu dumneavostra mai mult ca oricand !
Domnule presedinte vrem sa ne fiti inca 5 ani presedinte ca sa scapam de masina-minciunilor-hotiilor grivco.
S-ai bata Dumnezeu de nenorociti, vor sa mai fure inca si vor sa-si instaleze paiatele la conducere.
A ramas geoana-goana dupa tron. Noi nu-l alegem pe el (nu am votat pentru repetent bineinteles);goana sa ramana pe "tronul" de acasa, sa-si faca nevoile, ca nu e bun de altceva!
Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu ! AMIN
Ferice de omul care se teme de Dumnezeu !
El nu se teme de vesti rele, ci inima lui este tare, increzatoare in Domnul.
Inima ii este mangaiata, n'are nici o teama, pana ce isi vede implinita dorinta fata de potrivnicii lui !(Psalmul 110 cateva versete care ne-au inspirat in ziua votului si care o sa ne fie inspiratie pana va vedem din nou presedinte !

Băse...

va pleca pe mare, după data de 6 decembrie, dar... nu prea mai avem flotă.
Oricum, ne ajung 5 ani de bășiști, in care omul ăsta ne-a sărăcit de tot.
Decat Băse-Ridzi-Leana-Videanu-Berceanu-Blaga-Boc, mai bine "prostănacul" lui Iliescu.

Va voi vota ca si data trecuta

Dupa ce a plecat in Anglia si s-a casatorit cu un pilot englez,fiica mea,Lord Laura Adina Luisa si-a cumparat o casa in zona centrala a Brasovului. Toate bune si frumoase pina cind vecinii ei,Damian Augustin si Izabela au inceput sa-si construiasca o alta casa pe linga cea existenta.Noua constructie se edifica insa doar la 2 metri fata de ferestrele casei fiicei mele,pe care le acopera in intregime , casa devenind complet intunecata .De ce Primaria Brasov a emis autorizatie de constructive incalcind HG 525/27.06.96 (anexa 4 art.4.1.2) ?
Ordinul nr. 536 din 23 iunie 1997 la art. 2 stipuleaza ca ‘’ amplasarea cladirilor destinate locuintelor trebuie sa asigure insorirea acestora pe o durata de minimum 1 1/2 ore zilnic, la solstitiul de iarna, a tuturor incaperilor de locuit. De asemenea ,distanta dintre cladiri trebuie sa fie mai mare sau cel putin egala cu inaltimea cladirii celei mai inalte, pentru a nu se umbri reciproc . In cazul de fata distant trebuia sa fie de 5 metri , nu de 2.
De asemenea,fam.Damian are in CF suprafata de 290 m.p. iar in realitate are 325 m.p. In acest caz trebuia sa rectifice suprafata in CF prin instanta de judecata mai ales ptr ca fiica mea are in cartea funciara 350 mp,iar in realitate are doar 290mp.Este axact invers decit la fam Damian.Deci,conform legii se impunea deschiderea unei actiuni in instant ptr lamurirea situatiei si acest lucru nu s-a facut.Desi neregulile nu se opresc aici,Primaria Brasov,care are un primar PD-L ,George Scripcaru, a emis Autorizatia de construire in mod ilegal .Cu toate acestea,noi trebuie sa ne deplasam lunar din Anglia la procesul intentat familiei Damian si asta costa multi bani.Stiu ca dumneavoastra sinteti correct si va voi vota ca si data trecuta,insa nu-I mai permiteti domnului Scripcaru sa faca legea dupa ureche.Brasovenii se pling si asa de neregulile pe care le face acesta si va poate afecta imaginea ptr ca face parte din acelasi partid ca si dumneavoastra.Am tot respectful ptr dumneavoastra si maine dimineata voi pleca din Anglia sa va votez la Brasov,nu aici.Asta simt eu ca vreau sa fac si o voi face.
Cu stima,Mia Zestran

 

Bravo domnule Basescu

Va multumim pentru curajul de a clarifica o parte din acuzatiile care au fost aduse. Este dovada puterii de caracter al unui lider.

 

h3c

ce parere avet despre fondul proprietatea ca presedinte sinteti un presedinte pt timpurile actuale bravo jos comunisti jos dusmani tari jos moguli trebuie sa va faceti in continuare datoria si sa vegiati la binele tari trebuie sa terminam cu caracatita care sa pus deasupra romaniei economic social politic

Trebuie sa ramana

Trebuie sa ramana Traian Basescu presedinte pentru ca ne-am saturat de coruptie si de minciuni asa cum fac cei din PSD ne-am saturat de ei, am inteles ca cei din PSD vor sa vanda si Posta Romana,Romgaz si Cec chiar daca stim cine sunt cumparatori Dinu Patriciu,Vantu si Dan Voiculescu nu le ajunge ca au distrus tara de pe vremea lui Iliescu sa stea acolo si sa isi vada de bani lori murdari

 

Suficient romani din tari occidentale

se gindesc cu groaza ca iar trebuie sa o luam de la capat. Nici nu mai stim de la ce capat sa o luam... Domnule Basescu, in caz de esec, ne-ar fi bine sa ne apucam cu adevarat de treaba, sa propunem restructurarea fundamentala a Romaniei. Multi romani din tarile in care ne-am proposit sintem cu mintea si energia sa ne alaturam restructurarii. Nu perestroica, nu glaznost. Pina si in PD-L aveti multi gainari. Trebuiesc deja inlaturati. E de lucru mult pina sa iesim din mizeria morala...

 

asa jupane...

vino la cafea din cand in cand sa ne spunem si noi of/ul ca planurile pe banii nostri care nu/i avem ti le spun toti in fiecare zii.

 

nea beshescu, nea beshescu

as da orice sa intrii la puscarie, prea ti-ai luat nasu'la purtare si te portzi ca un chiabur pe mosia ta.
is politicienii astia pampalai, altfel trebuiai de mult demis

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor