Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fondatorul Twitter vrea sa candideze pentru primaria New York-ului

Luni, 18 Martie 2013, ora 22:01
1746 citiri
Fondatorul Twitter vrea sa candideze pentru primaria New York-ului
Foto: 60 Minnutes / CBS

Fondatorul Twitter Jack Dorsey si-a facut publica intentia de a candida, in viitorul apropiat, pentru postul de primar al orasului New York.

Miliardarul Jack Dorsey a declarat, duminica, in cadrul emisiunii televizate "60 Minutes", ca isi propune sa candideze pentru functia de primar al orasului New York, informeaza Daily Mail.

Tanarul om de afaceri, in varsta de 36 de ani, a fost intervievat intr-o statie de metrou din metropola americana, unde a explicat de ce ii place asa de mult New York-ul.

"Ce iubesc la New York este 'electricitatea' orasului, pe care o simt imediat. Uite-te la noi, in aceasta statie. Peste tot sunt oameni care se plimba. Este haos. Te simti de parca ai fi intr-o masina in mijlocul furtunii. Vezi furia naturii in jurul tau, insa te simti in siguranta in interiorul masinii", a afirmat Dorsey.

Tanarul a pornit de la zero si a ajuns un miliardar de succes, la fel ca actualul primar al orasului New York, Michael Bloomberg, un alt personaj important din lumea mass-media.

Declaratia vine in contextul in care newyorkezii trebuie sa-si aleaga, in noiembrie, un nou primar. Alti candidati pentru postul de primar, alaturi de Bloomberg, sunt Tom Allen, directorul executiv al publicatiei Manhattan Media, Christine Quinn, membru in cadrul consiliului orasului, si John Liu, seful inspectorilor din domeniul financiar al orasului.

Desi intentiile lui Dorsey sunt foarte serioase, acesta a precizat ca nu va candida la alegerile din 2013. Tanarul om de afaceri locuieste in San Fracisco, California, si detine reteaua de socializare Twitter, pe care are peste doua milioane de fani.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Jack Dorsey, #Jack Dorsey primar New York, #fondator Twitter, #fondator Twitter primar New York , #stiri Twitter