Ziare.com

Vezi cine a doborat recordul de cele mai multe tweet-uri pe secunda

de Alexandra Ilie
Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 20:34

   

Vezi cine a doborat recordul de cele mai multe tweet-uri pe secunda
La doar patru secunde dupa intrarea Japoniei in noul an, pe 1 ianuarie, utilizatorii japonezi ai serviciului Twitter au doborat recordul de cele mai multe mesaje pe secunda.

In momentul in care au intrat in 2011, japonezii au trimis intr-o singura secunda 6.939 de tweet-uri, urandu-le prietenilor si familiei "Akemashite omedetou gozaimasu" ("Un an nou fericit!"), potrivit Twitter.

De Oshogatsu (Anul Nou Japonez), Japonia ia o "pauza" in timp ce oamenii isi petrec ziua cu cei dragi. Este o traditie deja sa isi sune prietenii sau membrii familiei de cum bate ceasul ora 12:00.

Cu o populatie de peste 127 de milioane de persoane, retelele de telefonie mobila adesea se "prabusesc" de Anul Nou. De aceea, in 2011, multe persoane s-au gandit sa le ureze celor dragi "La multi ani!" prin intermediul retelei de socializare Twitter.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Noul record este de doua ori mai mare decat cel precedent, de 3.283 de mesaje pe secunda. De fapt, de Anul Nou, acel record a fost depasit in 68 de momente diferite intr-o perioada de doar 3 minute.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 517 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor