Clujenii simt o mutare perfida la "U"

Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 13:40
2204 citiri
Clujenii simt o mutare perfida la "U"

Vestea ca Ana Maria Prodan este noul actionar majoritar al Universitatii Cluj nu le-a cazut foarte bine celor din oras, care simt ca sotia antrenorului Stelei este scoasa in fata doar pentru imagine, Florian Walter urmand a controla si de acum inainte echipa.

In presa locala din Cluj au aparut mai multe informatii referitoare la noua conducere a lui "U".

Cea mai interesanta dintre acestea spune ca Florian Walter a cesionat actiunile Universitatii catre omul sau de incredere, Ioan Marginean. Acesta ar fi adus-o pe Ana Maria Prodan la Cluj, dar numai pe un post de manager general, impresarei trasandu-i obiectivul de a aduce jucatori pentru a completa lotul "sepcilor rosii".

Omul de afaceri Adrian Martian, cel care a negociat achizitia echipei in ultimele saptamani, sustine aceasta idee.

Surpriza de proportii: O femeie, patron in Liga 1

"E pusa de Walter acolo. Ea n-a cumparat nimic de la Walter. In aceste conditii, Universitatea va ajunge in divizia... U. Imi pare rau pentru suporteri, dar daca Walter s-a zgircit la citeva sute de mii de euro, e problema lui", a spus Martian pentru Ora de Cluj.

Motivul pentru care Florian Walter ar fi recurs la aceasta mutare este unul simplu. Preconizata achitie a clubului Petrolul Ploiesti intarzie si sunt sanse ca aceasta sa nu se mai realizeze.

Fostul primar al municipiului, cel care sustinea venirea lui Walter, a pierdut alegerile, iar noul edil nu ar fi tocmai incantat de viitorul patron.

Astfel, desi a dus 13 jucatori la Petrolul, Walter nu a preluat pachetul de actiuni, el preferand sa ramana in expectativa. Iar daca lucrurile nu vor iesi asa cum isi doreste nu ar fi exclus sa revina la Cluj.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Ana Maria Prodan Universitatea Cluj, #Florian Walter Ana Maria Prodan, #actionar Universitatea Cluj , #Florian Walter