Ana Maria Prodan a mutat Universitatea de la Cluj - oficial

Joi, 30 August 2012, ora 16:16
4544 citiri
Ana Maria Prodan a mutat Universitatea de la Cluj - oficial

Presedintele clubului Universitatea Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, joi, ca a semnat actele necesare mutarii echipei la Buzau, unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii 1, incepand cu urmatoarea partida.

"Acum am semnat toate documentele si cu autoritatile locale si cu clubul din Buzau, totul este in regula. Contractul este valabil pana la sfarsitul campionatului", a declarat Prodan pentru agentia Mediafax.

Oficialul grparii clujene a motivat decizia de a muta echipa la Buzau prin costurile mari pe care trebuia sa le suporte in fiecare luna la Cluj Napoca. "Totul este gratis la Buzau pentru noi, sunt niste oameni extraordinari, care ne vor ajuta foarte mult. Asta in conditiile in care la Cluj pur si simplu ne-au omorat.

Aici, la Buzau, practic noi trebuie sa suportam doar salariile jucatorilor. Lunar, la Cluj, terenul de antrenament ne costa 7.000 de euro, doua meciuri pe teren propriu 45.000 de euro, cantonamentul dinaintea meciurilor alte 10.000 de lei, utilitatile 1.500 de euro, masa jucatorilor 5.000 de euro. Asta se intampla la Cluj, la Buzau, toate aceste lucruri sunt gratis. Oamenii astia chiar cauta acum sa gaseasca si cazare pentru jucatorii nostri. Ne vor asigura tot, numai ca noi sa jucam la Buzau. Cei de la Cluj ne ameninita ca ne iau palmaresul si culorile si tot, dar nu mai conteaza. Acolo ne luau bani si pe aerul pe care il respiram", a explicat Prodan.

Urmatoarea partida pe teren propriu a formatiei clujene este in etapa a VIII-a a Ligii I, cu Astra, dupa intreruperea campionatului pentru meciurile echipei nationale cu Estonia (7 septembrie) si Andorra (11 septembrie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Universitatea Cluj mutata Buzau, #Ana Maria Prodan Cluj , #Liga 1