Emil Boc salveaza Universitatea Cluj

Duminica, 05 August 2012, ora 11:24
3388 citiri
Emil Boc salveaza Universitatea Cluj

Amenintata cu desfiintarea din cauza problemelor financiare, Universitatea Cluj va fi salvata de autoritatile locale.

Primarul Clujului, Emil Boc, da asigurari ca echipa "sepcilor rosii" nu va disparea din fotbalul romanesc, urmand sa primeasca aproximativ 10 miliarde de lei.

"M-am intalnit de mai multe ori cu doamna Prodan. Dansa are nevoie de mai multe resurse financiare. Vom face tot posibilul sa sprijinim Universitatea. Am asteptat sa vina juristul Universitatii si sper sa se intoarca cu cateva solutii pentru a putea sa dam cele 10 miliarde de lei care sunt pregatite pentru Universitatea, intr-o forma sau alta din punct de vedere juridic.

Am incercat sa organizam adunarea generala a primilor 50 de oameni de afaceri din Cluj. Acum din nefericire am facut un test cu doi dintre ei, dar mi-au spus ca numai dupa 20 august e bine sa programeze intalnirea. Trebuie sa adunam in jurul Universitatii nu numai pe cei care sunt cu vorbele, ci si cu faptele, pentru ca "U" Cluj sa mearga mai departe. Vom face tot ce tine din punct de vedere legal sa ajutam U, atat Primaria, cat si CJ. Este foarte important sa se adopte acel amendament la Parlament pe care l-am promovat atunci cand eram prim ministru, ca sa putem finanta 'U' si CFR.

Pana atunci trebuie sa gasim solutii impreuna asa cum am putut gasi si pentru primele doua etape. Pe termen lung trebuie sa gasim solutii de investitii, de un investitor care sa poata duca pe termen lung Universiteatea. U nu va disparea niciodata. Solutii intotdeauna vom gasi, indiferent daca va fi mai greu sau mai usor. Nu am lasat-o nici cand era in Divizia B si sa o lasam acum sa dispara cand joaca in Liga I? Voi recomanda cat mai multi oameni sa se implice la U", a declarat Emil Boc, conform Transilvania Look.

Universitatea Cluj a intrat intr-o profunda criza financiara dupa ce Florian Walter, principalul finantator, a plecat la Petrolul Ploiesti.

C.F.

Citeste si:
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Senatorul PNL Virgil Guran, ales vineri, 27 mai în funcția de vicepreședinte al partidului, a declarat în fața partidului modul în care îi aborda pe primarii care veneau la el să îi ceară...
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Deputatul PSD, Daniel Ghiță, fost luptător K1, a anunțat că i s-au furat adidașii dintr-o sală de antrenament și a ajuns acasă desculț. Acesta a subliniat că nu este primul incident...