O echipa din Liga 4 ar putea avea baza de pregatire de un milion de euro

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 12:36
5800 citiri
O echipa din Liga 4 ar putea avea baza de pregatire de un milion de euro
Foto: clujarena.ro

O formatie din Liga 4 a anuntat ca intentioneaza sa construiasca o baza de pregatire ce va costa in jur de un milion de euro.

Nelutu Sabau, fostul mare fotbalist roman devenit manager al Universitatii Cluj in al patrulea esalon valoric sustine ca planul sau este realizabil.

El isi doreste o baza - ce va fi situata in comuna Ciurila - care sa aiba cel putin trei terenuri de antrenament, o sala de forta si facilitati pentru recuperare, cazare sau tratament medical.

"Trebuie sa se gandeasca foarte bine toata lumea ca ceea ce doresc eu nu e altceva decat o normalitate, nicidecum o extravaganta.

S-a discutat cu primarul de acolo, care vrea sa ajute Universitatea. Vom concesiona probabil pe 49 de ani un teren in comuna si acolo va fi aceasta baza. E imperios necesar sa avem aceste conditii minime. Vorbim de normalitate, de un lucru obligatoriu pentru o echipa care isi propune sa faca performanta in viitor. Aceasta baza este prioritatea mea numarul 1 alaturi de centrul de copii si juniori. Pana pe 20 ianuarie va fi gata intreg planul, cu estimari financiare, cu tot ce este nevoie.

Sunt oameni cu mare potenta financiara in oras care au spus ca iubesc aceasta echipa. Clujul are un potential, cred ca exista posibilitatea sa oferim Universitatii un centru de acest gen. In alte orase mult-mult mai mici, se poate, aici de ce nu s-ar putea? Daca nu putem face atat pentru o echipa, atunci nu putem avea obiective mari, ci doar mici, foarte mici. Atunci nu ne vom mai gandi la performanta, ci vom ramane cu ganduri din acestea de divizia D, C etc. Eu sunt increzator. Ar trebui ca toate cluburile sa aiba o baza de acest gen. In Olanda, o echipa de esalon inferior, al treilea, de exemplu, are cate 10 terenuri de antrenament. In Romania, in unele orase foarte mici, sa nu le numim altfel, exista baze sportive serioase. Eu cred ca si aici, in Cluj, se poate", a declarat Sabau pentru actualdecluj.ro.

Univesitatea Cluj evolueaza in Liga a patra din acest sezon, echipa luand-o de jos dupa ce a fost falimentata sub conducerea lui Florian Walter.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#U Cluj baza pregatire, #Universitatea Cluj Liga 4 , #stiri U Cluj
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
O echipa din Liga 4 ar putea avea baza de pregatire de un milion de