Situația imposibilă în care a ajuns o bucureșteancă. Mașină cu numere de Ucraina, abandonată pe locul său privat de parcare: „Ce pot face?”

Marti, 23 Mai 2023, ora 09:28
8463 citiri
Situația imposibilă în care a ajuns o bucureșteancă. Mașină cu numere de Ucraina, abandonată pe locul său privat de parcare: „Ce pot face?”
Bucureșteanca susține că mașina este abandonată de două săptămâni pe locul său de parcare FOTO Facebook/Uniti pentru Ucraina

O femeie din București a cerut sprijin pe grupul de Facebook „Uniți pentru Ucraina” după ce locul de parcare privat, aflat la subsolul unui bloc din Capitală, i-a fost ocupat de o mașină cu numere de Ucraina. Potrivit autoarei postării, mașina este abandonată pe locul său de parcare de aproximativ două săptămâni.

„Această mașină este parcată abuziv de peste două săptămâni (sau abandonată), pe un loc de parcare privat, în parcarea subterană a unui bloc din zona rezidențială Herăstrău - Șoseaua Nordului, Bucuresti. Nu reușesc să identific posesorul autovehicolului, iar politia nu are competențe pe proprietate privată. Ce pot face?”, a scris femeia.

Reacțiile nu au întârziat să apară. În timp ce unii au glumit pe seama situației, alții i-au spus să o ridice și să o ducă la dezmembrări.

Unul dintre membri grupului a sfătuit-o pe femeie să lase un bilet în parbriz, iar dacă nu se rezolvă situația să depună plângere la Poliție pentru tulburare de posesie.

„Lăsăți un bilet în parbriz în care spuneți că "Ați parcat pe o parcare proprietate privată" Vă rog eliberați locul de urgență. Urmăriți câteva zile să vedeți ce se întâmplă. Dacă nu apare nimeni va prezentați la Poliție (nu la locală) și faceți o plângere pentru tulburare de posesie și identificarea proprietarului mașinii.

După ce l-ați identificat, apelați la un executor judecătoresc. Mai departe știe dânsul ce trebuie sa facă. Puteți cere chiar și daune dacă apelați la un avocat. Formulați o plângere cu acțiune de posesie în contradictoriu cu pârâtul identificat de poliție (proprietarul mașinii)”, a fost recomandarea.

Femeia a spus că ia în calcul această variantă, chiar dacă e conștientă că o să dureze până se rezolvă problema. „Mulțumesc pentru răspuns. Dacă nu reușesc să identific prin aceste grupuri proprietarul ucrainean, cu siguranță voi urma pașii descriși de dvs. Va fi un proces de durată, însă nu cred că există altă variantă”, a scris femeia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FOTO. Mașina unică a lui Țiriac! Magnatul a primit o mașină de colecție produsă în 275 de exemplare
FOTO. Mașina unică a lui Țiriac! Magnatul a primit o mașină de colecție produsă în 275 de exemplare
Țiriac și-a adăugat în colecție o mașină pentru care a făcut comandă acum 5 ani. Este vorba despre un spectaculos model Mercedes AMG Project One, produs în doar 275 de exemplare....
Moldova poate adera la UE doar cu Ucraina ca scut anti-Rusia
Moldova poate adera la UE doar cu Ucraina ca scut anti-Rusia
Referendumul pentru aderarea Republicii Moldova la UE este o certitudine. Acesta va avea loc pe 20 octombrie 2024, concomitent cu alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională de la...
#Ucraina, #refugiati, #masina, #parcare , #stiri sociale