Cine sunt cei doi eroi de pe Bradley care au distrus unul dintre tancurile de top ale lui Putin

Sambata, 20 Ianuarie 2024, ora 14:17
4964 citiri
Cine sunt cei doi eroi de pe Bradley care au distrus unul dintre tancurile de top ale lui Putin
Vehicul blindat Bradley care a câștigat lupta cu tancul rusesc T 90/ FOTO: X

Armata ucraineană a arătat și echipajul și transportorul blindat Bradley, fabricat în SUA, care a distrus unul dintre cele mai lăudate și moderne tancuri ale Rusiei, informează Business Insider.

Fotografia publicată vine în urma unui videoclip viral de la începutul acestei săptămâni, care înfățișează o luptă intensă între un Bradley și un T-90M rusesc, un tanc puternic blindat pe care președintele rus Vladimir Putin se lăuda cândva că este „cel mai bun din lume”.

Ministerul Apărării al Ucrainei a publicat vineri, 19 ianuarie, fotografia, care a venit prin amabilitatea Brigăzii 47 Mecanizate, cu echipajul ucrainean de pe M2A2 Bradley IFV responsabil de înfrângerea T-90M-ului rusesc pe câmpul de luptă.

În videoclip, se vede cum T-90M primește lovituri grele și repetate de la tunul de 25 mm al Bradley.

Lupta dintre vehiculul de luptă ușor blindat și tancul rusesc puternic blindat înarmat cu un tun puternic de 125 mm evidențiază cât de valoros poate fi Bradley pe câmpul de luptă. Vehiculul lansat pentru prima dată în anii 1980 poate scoate din luptă chiar și tancuri moderne.

"Toată lumea a văzut videoclipul cu modul în care un vehicul de luptă Bradley distruge un tanc rusesc T-90M "revoluționar". Cu toate acestea, nimeni nu a văzut încă cum arată acești războinici cu nervi de fier și sete de victorie", a scris Brigada 47 Mecanizată a Ucrainei pe canalul de Telegram împreună cu fotografia echipajului Bradley.

„Cei doi „eroi“ sunt Serhii, în stânga, și Oleksandr, în dreapta. Înainte de război, unul era profesor, iar celălalt era inginer motociclist. Și acum fac o echipă puternică, a cărei putere constă în sinergie”, se arată în postare.

Videoclipul luptei dintre Bradley și T-90M este cel mai recent fapt care documentează luptele devastatoare care au avut loc în Avdiivka, un oraș de pe frontul de est, lângă Donețkul ocupat. Din octombrie anul trecut, Rusia desfășoară o ofensivă vicioasă și costisitoare aici, sperând să copleșească apărarea ucraineană. Până acum, nu a reușit să facă acest lucru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce crede Kremlinul că vrea să facă Ucraina în timpul armistițiului olimpic
Ce crede Kremlinul că vrea să facă Ucraina în timpul armistițiului olimpic
Kremlinul a reacţionat, marţi, la apelul preşedintelui francez Emmanuel Macron pentru un armistiţiu în conflictele internaţionale în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, spunând că...
De ce are nevoie Ucraina pentru a câștiga războiul cu Rusia. Sfatul fostului comandant al trupelor americane în Europa
De ce are nevoie Ucraina pentru a câștiga războiul cu Rusia. Sfatul fostului comandant al trupelor americane în Europa
Victoria pentru Ucraina este acum cea mai bună modalitate de a ne asigura că NATO nu trebuie niciodată să lupte direct împotriva Rusiei. La zece ani de la invazia Rusiei în Ucraina, care a...
#Ucraina, #razboi, #Rusia, #invazie, #echipaj, #bradley, #tanc rusesc t90 , #Razboi Ucraina