Ucrainean deghizat în femeie, prins în momentul în care voia să treacă granița. A mărturisit că fuge de încorporarea în armată FOTO

Sambata, 28 Ianuarie 2023, ora 14:35
6428 citiri
Ucrainean deghizat în femeie, prins în momentul în care voia să treacă granița. A mărturisit că fuge de încorporarea în armată FOTO
Tânărul are părul lung, foarte probabil o perucă FOTO Facebook

Polițiștii de frontieră din Ucraina au reținut un bărbat care a încercat să intre în Ungaria deghizat în femeie. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Departamentului de Vest al Serviciului de Frontieră de Stat al Ucrainei pe Facebook.

Pe 27 ianuarie, polițiștii de frontieră ai departamentului „Vylok” au prins trei bărbați recrutați care încercau să treacă ilegal granița cu Ungaria în afara punctelor de control. Unul dintre ei s-a prefăcut mult timp femeie pentru a evita recrutarea în timpul mobilizării.

Judecând după fotografiile publicate, tânărul poartă o jachetă albastră unisex, pantaloni de damă cu ținte și cizme negre înalte. Are părul lung, foarte probabil o perucă, precum și unghii vopsite.

Serviciul de Grăniceri constată că cetățeanul a mărturisit înșelăciunea. Acum, el, împreună cu alți contravenienți, trebuie să se întâlnească cu personalul centrului de recrutare.

În decembrie, un bărbat a „cumpărat” copii la Odesa pentru a pleca în străinătate . Le-a oferit polițiștilor de frontieră certificate de naștere falsificate, pe care le-a primit de la un cunoscut pentru 3.000 de dolari, schimbându-și numele.

În august, polițiștii de frontieră au reținut un bărbat care s-a ascuns într-un vagon de marfă. A încercat să plece ilegal în Republica Moldova pentru a evita mobilizarea.

În ianuarie, poliţia a prins un specialist în trecerea ilegală a frontierei din Lviv . Ea a promis că va ajuta la părăsirea Ucrainei și că va introduce date false în baza de date cu ajutorul conexiunilor sale.

#ucrainean, #deghizat in femei, #prins, #granita, #Ungaria , #Razboi Ucraina