UDMR Hunedoara si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare

Luni, 01 Octombrie 2012, ora 10:07
1487 citiri
UDMR Hunedoara si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare

Consiliul Reprezentantilor Judeteni (CRJ) ai UDMR Hunedoara si-au desemnat candidatii care vor intra in cursa pentru Camera Deputatilor si Senat in cele 10 colegii din judet.

In colegiile cu cele mai mari comunitati maghiare, UDMR Hunedoara va lansa in campania electorala liderii organizatiilor locale, astfel profesorul Takacs Aranka, presedintele UDMR Municipiul Hunedoara, profesorul universitar Andras Jozsef, presedintele UDMR Petrosani si consilier local, va candida pentru un mandat la Camera Deputatilor, inginerul Pogocsan Ferdinand, presedintele UDMR Deva, consilier local, la Senat, geologul Benedekfi David, presedintele UDMR Lupeni, consilier local, la Camera Deputatilor.

Dezsi Attila, fost seceretar general al Guvernului, va candida pentru un mandat in Camera Deputatilor in colegiul din Deva.

Presedintele UDMR Hunedoara, deputatul european Iuliu Winkler, s-a declarat optimist in ceea ce priveste sansa organizatiei judetene de a castiga un mandat in Parlament. El considera ca, in alegerile din 9 decembrie, UDMR Hunedoara poate obtine un numar mai mare de voturi decat cel din 2008.

"Cu ocazia alegerilor locale din iunie, candidatii UDMR au obtinut in judetul Hunedoara un numar de voturi cu 10% mai mare decat la alegerile locale din 2008. Mobilizarea si coeziunea la nivelul organizatiilor locale ma fac sa fiu optimist cu privire la sansele noastre de a recastiga din judetul Hunedoara un mandat in Parlament.

Legea electorala a pastrat principiul reprezentativitatii proportionale, ceea ce inseamna ca niciun vot acordat candidatilor UDMR nu va fi risipit. Toate aceste voturi vor aduce mandate pentru reprezentantii Uniunii. Dorim ca unul dintre mandate sa fie castigat in judetul Hunedoara. De aceea, de maine ne consideram in campanie electorala.

Programul UDMR se va construi pe principiile planului de dezvoltare Transilvania 2020 si se va adresa in egala masura comunitatii maghiare din judetul Hunedoara, precum si tuturor membrilor comunitatilor locale. Conform deciziei CRJ seful campaniei electorale in judet va fi fostul prefect Dezmeri Stefan, presedintele executiv al UDMR Hunedoara", a afirmat Iuliu Winkler.

Ceilalti candidati ai UDMR Hunedoara sunt: inginerul Ferenczi Istvan, vicepresedintele UDMR Hunedoara; inginerul Kofity Zoltan, presedintele executiv al Organizatiei Municipale Hunedoara a UDMR; inginerul Szell Lorinc, presedintele CRJ al UDMR Hunedoara; economistul Kacso Roland pentru Camera Deputatilor; profesorul Kocsis Attila-Levente, pentru un mandat de senator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#UDMR Winkler candidati, #alegeri parlamentare UDMR, #deputati senatori UDMR Hunedoara , #alegeri