Arpad Marton discuta LIVE la TV Ziare.com despre regionalizarea Romaniei

Joi, 11 Februarie 2010, ora 12:15
1130 citiri
Arpad Marton discuta LIVE la TV Ziare.com despre regionalizarea Romaniei

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog joi, incepand cu ora 13:00, cu Arpad-Francisc Marton, deputat UDMR.

Invitatul Ziare.com va discuta pe marginea proiectului de modificare a legii 315/2004 privind dezvoltarea regionala in Romania, proiect prin care parlamentarii UDMR propun impartirea tarii in 16 regiuni economice.

De ce considera alesii UDMR ca una dintre cele 8 regiuni existente este prea mare comparativ cu cerintele Uniunii Europene?

Se pot reduce disparitatile regionale mai usor daca acestea ar fi de doua ori mai multe decat in prezent?

Cum ar urma sa se produca corelarea politicilor sectoriale guvernamentale la nivelul

noilor regiuni?

In prezent, regiunile de dezvoltare nu sunt unitati administrativ-teritoriale si nu au personalitate juridica. In noua forma a legii se vor opera schimbari din acest punct de vedere?

Mircuri, propunerea UDMR de infiintarea a 16 regiuni de dezvoltare, printre care una in care sunt grupate judetele Covasna - Harghita - Mures, precum si organizarea a cinci macroregiuni de dezvoltare, a fost adoptata tacit de Senat.

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 13.00.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

In timpul emisiunii nu se vor promova produse si servicii in scop comercial.

Comentatorii au obligatia de a posta, pe cat posibil, pe marginea temei emisiunii, iar realizatorul trebuie sa evite abaterile repetate de la tema propusa spre dezbatere.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Arpad Marton, #regiuni dezvoltare economice, #modificare lege regiuni economice, #proiect UDMR, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com , #deputati
Comentarii
Poza ETC
ETC
rank 1
Sa invatam de la unguri cum sa ne purtam cu minoritarii, cu ne-romanii! Sa preluam tehnicile si strategiile de deznationalizare puse la lucru in Ungaria vreme de un secol.