Petru Lakatos: Tokes vorbeste pe langa, considerand consumul exagerat de bauturi

Luni, 01 Martie 2010, ora 19:38
1129 citiri
Petru Lakatos: Tokes vorbeste pe langa, considerand consumul exagerat de bauturi

Deputatul UDMR Petru Lakatos, acuzat de europarlamentarul Laszlo Tokes ca ar fi fost securist, neaga acuzatiile si sustine ca eurodeputatul mai vorbeste pe langa dupa ce consuma "exagerat" anumite bauturi.

Dupa ce europarlamentarul Tokes Laszlo a afirmat, luni, in cadrul unei conferinte de presa de la Oradea ca Lakatos Petru, fost ofiter de militie, are un trecut "odios" si ca un astfel de "personaj" nu ar mai trebui sa faca parte din viata publica, deputatul UDMR sustine ca acuzatorul sau face declaratii nepotrivite in urma consumului de bauturi.

"Domnul europarlamentar Tokes, mai ales daca tinem cont de consumul exagerat de anumite bauturi, mai vorbeste si pe langa. Eu am fost ofiteri de pompieri, ceea ce in mintea dumnealui este echivalent cu Ministerul de Interne, iar Ministerul de Interne e echivalent cu Securitatea. Asa intelege dumnealui. In 2000, CNSAS a verificat dosarele mele intre 1986-1988.

Am fost urmarit si ascultat de Securitate. Din pacate, domnul Tokes nu doreste sa tina cont nici de adeverinta CNSAS, nici de faptul ca eu, spre deosebire de dumnealui, nu am denuntat pe nimeni, nu am reclamat pe nimeni, nu am scris nici dupa dictare ... Dumnealui spune ca a scris, dar n-a semnat ... in momentul cand un politician are ceva de impartit cu altul, incearca sa il improaste cu noroi", a spus Lakatos.

Lista lui Tokes: Inca 37 de ofiteri ai Securitatii, demascati

Intrebat daca sustine ca Tokes consuma alcool, Lakatos a dat un raspuns echivoc. "Nu stiu, trebuie intrebat dumnealui. Eu am spus - si mentin in continuare - ca daca cineva are o amnezie sau un punct de vedere care i s-a explicat ca nu sta in picioare si il repeta cu obstinatie, ma gandesc ca poate a fost sub influenta unor factori care l-au determinat sa nu spuna adevarul. Printre factorii acestia se numara si acele bauturi despre care se poate dovedi ca s-au consumat destul de mult", a insinuat el.

Deputatul UDMR a mai afirmat ca disputa sa cu eurodeputatul dateaza mai demult, din 2001, cand el a devenit presedintele Organizatiei judetene Bihor, dupa ce l-a invins pe Zsolt Szilagy, sustinut la vremea respectiva de Tokes.

Europarlamentarul Tokes Laszlo a afirmat, luni, ca deputatul UDMR Lakatos Petru are un trecut "odios" si ca un astfel de "personaj" nu ar mai trebui sa faca parte din viata publica.

"Lakatos Petru a fost ofiter al Ministerului de Interne si toata activitatea lui reflecta trecutul sau odios. Astfel de personaje nu ar mai trebui sa faca parte din viata publica", a spus Tokes Laszlo, in cadrul unei conferinte de presa sustinute luni, la sediul cabinetului sau de europarlamentar din Oradea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Petru Lakatos securist Tokes, #Tokes beat Lakatos , #deputati
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
No, mai pupati Piatza Endependentzi!