A inceput razboiul AUR-UDMR. Schimb de injurii intre deputatul Szabo Odon si avocata Diana Sosoaca: "Sunteti o tata de la piata!"/ "Iesiti din statul paralel!"

Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 09:50
12663 citiri
A inceput razboiul AUR-UDMR. Schimb de injurii intre deputatul Szabo Odon si avocata Diana Sosoaca: "Sunteti o tata de la piata!"/ "Iesiti din statul paralel!"

Deputatul UDMR Szabo Odon si senatorul ales pe listele AUR Iasi, Diana Sosoaca, au avut, joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, un schimb de replici pigmentat cu expresii peiorative si acuzatii.

Pe fondul disputei legate de ideea ca Ministerul Educatiei ar putea ajunge la UDMR, deputatul Odon i-a spus, la un moment dat, Dianei Sosoaca, ca a fost vazuta in compania unui "infractor condamnat!"

El a detaliat ulterior ca se refera la Mihai Lasca, ales deputat de Bihor pe listele AUR. Lasca a fost condamnat in doua dosare: intr-unul, pentru lovire iar in celalalt, mai vechi, pentru constituirea unui grup infractional care spargea bancomante. Ambele cauze se afla in faza judecarii apelului. In sentinta pronuntata in acest din urma dosar, judecatorii au mentionat ca Lasca este recidivist, noteaza site-ul Antena3.ro.

Diana Sosoaca s-a enervat la evocarea numelui viitorului deputat Lasca. Ea a insistat ca acesta din urma nu este condamnat definitiv si l-a acuzat, la randul ei, pe deputatul UDMR ca nu recunoaste Ziua Nationala a Romaniei.

Disputa politica UDMR-AUR: "tata de la piata" si "statul paralel"

D. Sosoaca: Dumneavoastra unde erati de 1 decembrie? De ce nu sarbatoriti Ziua Nationala a Romaniei? Nu, nu va permit sa vorbiti, in conditiile in care distrugeti Ziua Nationala a Romaniei.

S. Odon: Doamna avocat, fiti calma. Ati fost cu un infractor in gara din Oradea, am poza.

D. Sosoaca: Unde erati pe 1 decembrie? Noi eram in hora!

S. Odon: Doamna avocat, sunteti cu un infractor in poza si in Parlament!

D. Sosoaca: Nu puteti spune ca este infractor, cata vreme nu are o condamnare definitiva. Daca nu cunoasteti termenii juridici, veniti la mine si va dau o consultanta gratuita.

(...)

D. Sosoaca: Dumneavoastra nu sarbatoriti Ziua Nationala a romanilor si ma intreb de ce. Si atunci, cum sa va doresc eu in functia de ministru al invatamantului, cand dumneavoastra aveti 7 la suta iar noi, 10%?

S. Odon: Doamna avocat, nu fiti o tata la televizor (...)

D. Sosoaca: Dumneavoastra sunteti un om care va bateti joc de romani si de Romania (...) Masurati-va cuvintele, pentru ca nu ati demonstrat decat ca sunteti in statul paralel statului roman. Va rog sa va identificati etia si apartenenta. Sunteti cetatean roman (...)

S. Odon: Aveti putin bun simt...

D. Sosoaca: Dumneavoastra sa aveti bun simt fata de cetatenii romani. Nu eu am afirmat ca 1 decembrie este zi de doliu national.

S. Odon: Asa vorbiti si acasa, cu sotul? (...)

D. Sosoaca: Dumneavoastra ati depasit toate limitele bunului simt. Nu va las sa vorbiti, pentru ca nu ati dovedit ca (Lasca) este condamnat definitiv.

S. Odon: Sunteti o tata de la piata in momentul de fata.

D. Sosoaca: Tate sunt persoanele din partidul dumneavoastra, care militeaza impotriva poporului roman.

S. Odon: Inchideti putin ochii, iesiti din film...

D. Sosoaca: Iesiti dumneavoastra din statul paralel...

Managerul spitalului "Victor Babes", despre cazul pacientei decedata in urma detubarii accidentale: Un caz de o gravitate deosebita

Citeste si:
David Popovici, spre a doua medalie de aur la Europeanul de la Otopeni. Ora de start a finalei de miercuri și unde se vede cursa
David Popovici, spre a doua medalie de aur la Europeanul de la Otopeni. Ora de start a finalei de miercuri și unde se vede cursa
Înotătorul David Popovici (17 ani) poate câștiga miercuri a doua sa medalie de aur, prima la individual, la Campionatele Europene de juniori de la Otopeni. După ce marți a câștigat...
Patrulaterul aurifer din Apuseni, cel mai mare zăcământ de metale prețioase din Europa. Rarităţile mineralogice de excepție
Patrulaterul aurifer din Apuseni, cel mai mare zăcământ de metale prețioase din Europa. Rarităţile mineralogice de excepție
Patrulaterul aurifer reprezintă o zonă în Munţii Apuseni cu importante zăcăminte de aur, delimitată de specialişti de oraşele Deva şi Brad din Hunedoara, respectiv Baia de Arieş şi...