Scripcaru ar dori UDMR alaturi de PD-L la guvernare

Vineri, 09 Octombrie 2009, ora 21:26
1270 citiri

Vicepresedintele PD-L, George Scripcaru, a declarat vineri, la Sf. Gheorghe, Covasna, ca si-ar dori ca UDMR sa faca parte dintr-o formula de guvernare alaturi de PD-L, chiar "de maine daca ar fi posibil".

Scripcaru a spus ca motivul pentru care UDMR nu a facut parte din fosta Coalitie a tinut de PSD, si nu de PD-L, care a fost practic conditionat sa nu intre Uniunea la guvernare alaturi de ei.

"Eu, ca primar de Brasov, ca presedinte de organizatie judeteana si ca vicepresedinte, mi-as dori ca UDMR sa faca parte dintr-o formula de guvernare alaturi de PD-L", a declarat Scripcaru.

Intrebat daca acest lucru se refera la perioada postelectorala, el a raspuns "si de maine daca ar fi posibil". Afirmatiile vicepresedintelui PD-L vin ca urmare a unor intrebari privind posibilele negocieri care ar avea loc la nivel national intre PD-L si UDMR privind o formula de guvernare comuna.

Vicepresedintele PD-L a participat, vineri, la inaugurarea noului sediu al PDL Covasna, care va gazdui Biroul Permanent Judetean, cel Municipal, organizatiile de tineri si de femei, precum si stafful de campanie pentru presedintele Traian Basescu.

La eveniment au fost prezenti si lideri ai UDMR din judet, printre care primarul Antal Arpad, presedintele CJ, Tamas Sandor, sau directorul adjunct al Directiei Judetene de Tineret, Tischler Ferencz.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: rNews