Antal Arpad cere pe Facebook poze cu simboluri nationale si regionale

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 23:10
3831 citiri
Antal Arpad cere pe Facebook poze cu simboluri nationale si regionale

Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, face un apel catre prietenii sai de pe Facebook sa ii trimita fotografii cu simboluri regionale si nationale din diverse state, acestea urmand sa fie incluse intr-un album.

Primarul din Sfantu Gheorghe a realizat pe pagina sa de Facebook un album cu fotografii reprezentand simboluri regionale si nationale din mai multe state, potrivit Mediafax.

Antal Arpad isi justifica acest demers folosind motto-ul Europei, si anume "Unitate in diversitate". Mesajul primarului este postat in limbile maghiara, romana si engleza.

Pozele incluse pana acum in album cuprind si instantanee din comuna Mehkerek (Ungaria) si din Gyula (Ungaria).

In comuna Mehkerek (Ungaria), pe Casa Satului (Kozseghaza) este arborat atat steagul Ungariei, cat si al Romaniei, iar la Liceul Roman "Nicolae Balcescu" din Gyula (Ungaria), este arborat si tricolorul romanesc.

De asemenea, au fost postate poze cu steagul din Quebec si cel al Canadei in Montreal sau cu Castelul Cardiff, pe care este arborat steagul din Wales (Marea Britanie), precum si cu steagul german si cel al Bavariei in Nurnberg. Albumul include si steagul francez, alaturi de cel al Occitaniei, in Toulouse (Franta), precum si drapelul Bretaniei in Franta sau steagul gagauz arborat in Republica Moldova.

Antal Arpad a mai postat joi, pe pagina sa de Facebook, un alt mesaj prin care isi indemna prietenii sa posteze steagul secuiesc pe coperta lor de pe aceasta retea de socializare.

Antal Arpad: Comunitatea maghiara este "linsata mediatic"

Potrivit unei declaratii facuta joi, Antal Arpad, care este si presedintele UDMR Sfantu Gheorghe, comunitatea maghiara este "linsata mediatic", conflictul diplomatic Romania-Ungaria fiind creat astfel incat anuntul privind imposibilitatea continuarii lucrarilor la Autostrada Transilvania sa nu fie observat de ardeleni.

Si secretarul de stat in MAE ungar Nemeth Zsolt a declarat, marti, ca maghiarii din Transilvania sunt supusi unei agresiuni simbolice, la care ar trebui sa raspunda prin arborarea steagului Tinutului Secuiesc.

In replica, premierul Victor Ponta a cerut ministrului de Externe sa adopte o atitudine ferma si sa transmita ca Romania nu accepta de la nimeni din strainatate "obraznicii" si lectii privind functionarea autoritatilor locale si nici sfaturi privind arborarea steagurilor.

Ambasadorul Ungariei la Bucuresti, Oszkar Fuzes, declara, miercuri, intr-o interventie televizata, ca asuma integral afirmatiile secretarului de stat in MAE ungar Nemeth Zsolt privind steagul secuiesc, el exprimand si ideea ca ar sustine modificarea art. 1 din Constitutiei Romaniei si autonomia.

Presedintele Traian Basescu a precizat ca va va avea "o reactie potrivita" atunci cand si presedintele Ungariei va avea una.

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a anuntat vineri ca s-a infiintat un serviciu de monitorizare a drepturilor minoritatilor, existand cate o persoana insarcinata cu acest rol in fiecare filiala judeteana.

UDMR va monitoriza respectarea drepturilor minoritatilor

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Antal Arpad Facebook, #Antal Arpad apel Facebook, #Arpad fotografii simboluri nationale , #primari