Editorial: Cazino UDMR. Jocurile sunt facute!

Joi, 13 Ianuarie 2011, ora 10:05
4426 citiri
Editorial: Cazino UDMR. Jocurile sunt facute!

Sa mori de ras! In timp ce trei partide mari si late se dau de ceasul mortii sa-i convinga pe romani sa puna botul la vorbe mestesugite anume spre a le suci mintile, un partid mic, care nici macar nu e partid, care nici macar nu se adreseaza romanilor, se simte ca-n statiune.

N-ati bagat de seama ca de cate ori in platouri se nimereste cate-un invitat de la UDMR, vorba domoala, care nu vine din regiune, ci de la siguranta ca nimic nu-i poate deranja freza, taie ca un bici galma de acuze, replici, explicatii neroade?

Pai de ce sa se streseze? Mica la trup, dar groasa la sfat, Uniunea doarme linistita. Fara dansa, cotetul democratiei n-are decat trei picioare.

Reconstruirea "categoriei Iohannis" depinde de unguri, mentinerea pedelistilor la putere este imposibila fara domniile lor, si dupa atata gadilat in fund ma mir ca mai pot sta linistiti pe scaune.

Cu toate ca oarecare framantari trebuie ca exista. Daca niciodata, dupa revolutie, UDMR n-a avut decat un raspuns la intrebarea "la Putere sau in Opozitie?", acum exista un curent consistent care sustinere virarea spre coalitia PSD-PNL-PC. In final, tot la Putere.

Si nu stiu daca din cauza ca apreciaza ca politicile Guvernului au esuat. E drept ca personalitati ca Frunda Gyorgy au cerut de ceva vreme abandonarea Puterii, insa am semnale ca vocile care se cer in Opozitie s-au inmultit semnificativ.

Se tem, oarecum, ca pierd trenul, deoarece asa au sugerat niste pesedisti si niste liberali de frunte: oferta se face acum si expira in trei minute. Hait!

Un bluf, desigur! Fara unguri, adio motiune de cenzura de succes, adio suspendarea lui Traian Basescu, ne vedem in 2012 la alegeri.

Si totusi, iata o stire interesanta: UDMR nu vrea oficializarea relatiei cu PD-L, asa cum a propus europarlamentarul Cristian Preda, spune ziarul Adevarul invocand pozitiile celor care candideaza la prima functie a Uniunii.

Sa se pregateasca sa analizeze mai atent propunerea lui Antonescu-Ponta-Felix, sau pare ca se gandeste, se framanta, ca sa obtina inca ceva prin semnatura domnului Emil Boc?

Cred ca si una, si alta. La un moment dat, Uniunea va face stanga-mprejur, dar pana atunci, de ce sa nu profite?

Mai exista insa o teza care merita atentie. Si anume ca Uniunea amusina ce amusina, dar daca nu constata ca are sub nas un cadavru, nu are de ce sa tradeze. Altfel spus, ar avea informatii ca economia isi va reveni, si odata cu ea, si principalul partid de guvernamant, deci nu ar avea decat de castigat ramanand alaturi.

Daca accepta propunerea Opozitiei si portocaliilor le iese figura, s-a dus naibii statutul de formatiune parlamentara, deoarece electoratul maghiar va sanctiona lipsa de orientare.

Dar acestea sunt framantari minore. Motiv pentru care propun o solutie pedelistilor: cum in Uniune se poate inscrie oricine, sa semneze adeziuni cu totii, si astfel realizeaza pactul pe cale naturala. Bun venit, 2012!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#UDMR guvernare, #alianta UDMR PDL, #plecare UDMR coalitie , #stiri UDMR
Comentarii
Poza SpiritCivic
SpiritCivic
rank 5
Numararea vityurilor tuckate de la alegerile din Romanika ultimilor 21 de ani i-a ashezat mereu cu grija pe UDeMeRei ca grupare etnica de umplutura dindosul careia s-au adoptat chipurile fortat toate deciziile antiromanesti din acesta tara...