Ziare.com

Fekete Szabo: Avem rezerve fata de votul prin corespondenta

Luni, 23 Mai 2011, ora 23:41

   

Fekete Szabo: Avem rezerve fata de votul prin corespondenta
Liderul grupului UDMR, Fekete Szabo, a afirmat luni la dezbaterea motiunii simple privind politica externa, ca Uniunea are "mari rezerve" fata de introducerea votului prin corespondenta pentru romanii din strainatate, proiect initiat de Ministerul de Externe.

PSD: Votul prin corespondenta e pentru a fura alegerile - TV Ziare.com

"Legat de votul prin corespondenta, noi UDMR avem rezerve, rezerve mari. Suntem de acord ca trebuie asigurate toate conditiile cetatenilor romani care se afla pe teritoriul altor tari, dar nu cu credem ca acest lucru trebuie realizat prin corespondenta, adica altfel decat cetatenii care se afla acasa, adica in tara", a afirmat liderul grupului UDMR.

Citeste mai multe despre UDMR vot prin corespondenta UDMR Guverb
Sursa: rNews

Articol citit de 976 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

E........

...primul lucru bun comis de udmr.Din păcate e singurul și ultimul.

Pora s-a-ntalnit cu popa Teocheș.E clar.

 

Vot prin corespondenta

Votul prin corespondenta ar da posibilitatea unui procent de cel putin 99,9% dintre romanii ce traiesc afara sa voteze.Posibilitatea de a fraudula votul prin corespondenta este "0"/ZERO.Numai cine are interese meschine se opune votului prin corespondenta.

 

Absolut correct

nu am nevoie de Ioane sau Pista de peste hotare sa imi decida mie, cum sa traiesc eu in RO. Daca vreau sa aiba ceva de spus sa se mute inapoi. Fiecare cu a lui!

 

Da' cind banii lui Ioane și Pișta sint trimiși in țară iți place, nu?

Nu merge așa, doar cu prăjitura. Pină să ajungi la desert trebuie să măninci felurile principale.

In ceea ce-l privește pe domnul UDMR am așa o bănuială că, de fapt, il doare procentajul partidului - ca să intre in Parlament trebuie să treacă de pragul electoral și, dacă apar votanți suplimentari, s-ar putea ca pragul acela să urce prea sus. Mai ales că UDMR are oarece probleme de unitate in ultima vreme...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor