Locuintele ANL, vandute in paguba?

Joi, 18 Februarie 2010, ora 08:29
2953 citiri
Locuintele ANL, vandute in paguba?

Locuintele ANL destinate inchirierii catre tineri vor putea fi vandute chiriasilor, asa cum a propus ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea. Vanzarea acestora pare mai mult o paguba, mai ales ca un calcul arata ca in Bucuresti, din banii incasati pe vanzarea a patru apartamente ANL se vor putea construi doar trei, afirma specialistii.

Locuintele ANL destinate inchirierii de catre tineri vor fi scoase la vanzare la preturi de sub 19.140 euro pentru o garsoniera, sub 26.950 euro pentru doua camere, iar apartamentele de trei camere vor costa cel mult 36.014 euro, scrie Romania Libera.

La stablirea preturilor de vanzare primariile vor lua in considerare valoarea de inlocuire a locuintelor si vechimea acestora, ceea ce va face ca pretul unei locuinte vechi de cinci ani sa scada cu 10%.

Actul normativ va mai stabili ca pentru a cumpara locuinta in care stau cu chirie, doritorii nu vor mai trebui sa aiba venituri mai mici de dublul mediei salariului brut pe economie, care este acum de 1.800 lei. Locuintele nu vor putea fi vandute timp de cinci ani dupa achizitia lor, prevedere care exista si in actuala forma a legii.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#vanzare locuinte ANL Udrea, #Elena Udrea locuinte ANL , #ANL