Avocat: Problematica Elenei Udrea in dosarul Microsoft e un bob de nisip pe o plaja

Marti, 17 Februarie 2015, ora 22:57
4981 citiri
Avocat: Problematica Elenei Udrea in dosarul Microsoft e un bob de nisip pe o plaja

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, sustine ca problematica fostului ministru in dosarul Microsoft este "un bob de nisip pe o plaja".

El a declarat, marti seara, la B1Tv ca a vazut dosarul si poate trage aceste concluzii.

"Am vazut dosarul Microsoft. Am elemente din care sa trag aceste concluzii. Din ceea ce inseamna Microsoft, problematica Elenei Udrea este un bob de nisip pe o plaja. S-a vizat persoana doamnei Udrea din ratiuni pe care ni le putem inchipui cu totii", a declarat Marius Striblea.

Avocatul Elenei Udrea a mai spus ca in momentul in care apar acuzatii la adresa mai multor persoane si doar una singura este anchetata, facand referire la clienta sa, iti pui intrebari.

"Atunci cand in spatiul public apar mai multe acuzatii adresate mai multor persoane si cand vezi ca doar una e anchetata, se cer 4 arestari preventive, sigur ca iti pui intrebari. Nu am probe ca sa vin in spatiul public cu acuzatii mai grave.

Daca privesti obiectiv in dosar iti dai seama ca e adevarat asa ceva", a declarat acesta.

Elena Udrea a fost plasata in arest la domiciliu, dupa o decizie de marti a magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma recursului facut de avocatii deputatului PMP. Decizia este definitiva.

Noua masura dispusa in cazul fostului ministru al Turismului ii interzice astfel sa dea interviuri sau sa ia legatura cu persoane din dosar.

Udrea a fost adusa dis-de-dimineata la Inalta Curte, unde s-a judecat contestatia depusa la decizia de arestare preventiva, iar in jurul orei 9:40 a fost urcata in duba politiei cu care s-a intors in arestul Politiei Capitalei.

Cum s-a aparat Elena Udrea in fata judecatorilor care decid daca scapa de arest

Magistratii de la instanta suprema au decis saptamana trecuta ca Elena Udrea sa fie arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata de trafic de infuenta in dosarul Microsoft.

Elena Udrea a fost arestata (Video)

Decizia, nedefinitiva, a fost atacata de avocatii deputatului PMP, care se asteptau ca termenul de judecata in acest caz sa aiba loc luni.

Recursul Elenei Udrea nu se mai judeca luni. Cand afla daca poate merge acasa

Totusi, magistratii au stabilit sa ia in discutie recursul Elenei Udrea cu o zi mai tarziu, prilej de nemultumire pentru fostul ministru al Turismului, care s-a plans de conditiile greu de suportat din arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat.

Experientele Elenei Udrea in arest: Celula umilitoare, lagar de concentrare - avocat

Elena Udrea, inca o cerere de arestare si trei noi acuzatii de luare de mita (Video)

Amintim ca luni DNA a solicitat Camerei Deputatilor un nou aviz pentru urmarirea penala si arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru trei infractiuni de luare de mita, fapte descoperite dupa ce s-a inceput deja urmarirea penala a acesteia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea Microsoft, #Elena Udrea arest domiciliu, #elena udrea gala bute , #arestata