Avocatul Elenei Udrea, suparat pe denunturi: Nu stiu ce credibilitate pot sa aiba

Joi, 12 Februarie 2015, ora 13:02
7213 citiri
Avocatul Elenei Udrea, suparat pe denunturi: Nu stiu ce credibilitate pot sa aiba

Marius Sebastian Striblea, unul dintre avocatii Elenei Udrea, sustine ca nu i se pare normal ca, dupa 25 de ani de la Revolutie, o persoana sa fie arestata in urma unor denunturi facute de oameni aflati dupa gratii.

"Eu nu stiu ce credibilitate pot sa aiba denunturi facute de oameni care pentru a scapa fac acuzatii, ii acuza pe altii. Cred ca atunci cand exista denunturi trebuie sa le probam", a declarat Marius Striblea, la Realitatea TV, facand referire la denuntul omului de afaceri Dinu Pescariu.

Elena Udrea a fost arestata

Avocatul a mai spus ca judecatorul a invalidat doua capete de acuzare ale procurorilor, o acuzatie de trafic de influenta si una de spalare de bani, pentru ca nu au fost justificate.

Intrebat daca a sfatuit-o pe clienta sa sa fie mai temperata in declaratii in perioada urmatoare, sa nu mai invoce numele sefului interimar de la SRI Florian Codlea, Marius Striblea a precizat ca Elena Udrea are dreptul sa faca ce declaratii vrea.

DNA: Elena Udrea lua mita din Gala Bute in locuinta ei sau in biroul de la minister

"Eu sunt imputernicit sa ma ocup de aparare, nu de declaratiile Elenei Udrea. Are dreptul sa faca ce declaratii vrea", a spus avocatul.

Elena Udrea a fost arestata, miercuri seara, pentru 30 de zile, fiind acuzata de trei infractiuni de trafic de influenta si una de spalare de bani in dosarul Microsoft.

Elena Udrea a ajuns la Inalta Curte, incatusata: A facut din nou gestul controversat cu degetul la nas

Decizia magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este insa definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de trei zile.

Avocatul fostului ministru al Turismului a facut anuntul la ora 20.45, cu circa o ora inainte de expirarea mandatului de retinere, emis marti seara.

Elena Udrea a fost retinuta de DNA

"A primit mandat de arestare. E pe 30 de zile, incepand de azi, l-am contestat deja. Asteptam sa vedem solutia, la completul de cinci judecatori. Pe chestiunea legata de Microsoft s-a inlocuit controlul judiciar cu arest preventiv si pe denuntul lui Dinu Pescariu s-a dat mandat de arest preventiv", a spus miercuri seara acelasi avocat Striblea.

Elena Udrea a fost adusa incatusata, miercuri, in jurul orei 13:40, cu o duba a politiei, la sediul ICCJ.

Elena Udrea, dusa la arest: Poti pune catuse Elenei Udrea, nu poti pune catuse adevarului (Foto)

Deputatul PMP si-a dus din nou degetul la nas, repetand gestul facut luni in Parlament, cand colegii sai din Camera Deputatilor au incuviintat toate cele sase cereri ale procurorilor anticoruptie de urmarire penala si arestare preventiva, in dosarele Microsoft si Gala Bute.

Elena Udrea a fost retinuta marti seara de procurorii DNA, dupa ce a dat explicatii, mai multe ore, in fata procurorilor in dosarul Microsoft.

Elena Udrea, la un pas de arest - ce urmeaza pentru fostul ministru

Deputatul PMP care a primit luni seara aviz pozitiv de la colegii din Camera Deputatilor pentru arestare preventiva a ajuns marti la pranz la DNA. Dupa sapte ore in care si-a studiat dosarul, au inceput audierile in fata procurorilor.

Dupa inca 3 ore, pe numele Elenei Udrea a fost emis mandat de retinere pentru 24 de ore, urmand ca miercuri sa fie prezentata ICCJ cu propunere de arestare preventiva.

Deputatii au aprobat luni, intr-o sedinta maraton care s-a intins pana dupa miezul noptii, toate solicitarile DNA care o vizeaza pe Elena Udrea - trei de incuviintare a arestarii, doua de incepere a urmaririi penale si una de extindere a urmaririi penale. Deciziile au fost publicate, in aceeasi seara, in Monitorul Oficial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Elena Udrea arestata, #Elena Udrea Microsoft, #Elena Udrea Dinu Pescariu , #arestata