Ziare.com

Cand va vota plenul Camerei Deputatilor noua cerere de arestare a lui Udrea

Miercuri, 18 Februarie 2015, ora 18:45

   

Cand va vota plenul Camerei Deputatilor noua cerere de arestare a lui Udrea
Deputatii vor analiza in plen, luni, de la ora 16.00, cererile DNA de incepere a urmaririi penale si respectiv de arestare preventiva a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul "Gala Bute", a declarat secretarul Camerei, deputatul Niculae Mircovici, dupa sedinta Biroului Permanent.

Mircovici a precizat ca joi va avea loc o sedinta "formala" a Biroului Permanent al Camerei, dupa primirea rapoartelor comisiei juridice in acest caz.

Udrea nu mai vorbeste de teama sa nu fie inchisa - Unda verde pentru arestarea in "Gala Bute"

"Maine (joi - n.red.), va fi o sedinta scurta a Biroului Permanent al Camerei, dupa ce vor veni cele doua rapoarte pentru cererile ministrului Justitiei, respectiv a procurorului general in cazul doamnei deputat Elena Udrea si se va stabili in cursul zilei de maine, e pur formal, pentru ca decizia a fost luata astazi, in sensul ca sedinta de plen va fi luni la ora 16.00 si pentru luni la ora 16.00 va fi informata maine si doamna deputat, si ministrul Justitiei, si procurorul general, dupa ce se primesc rapoartele respective de la comisia juridica", a explicat Mircovici.

Elena Udrea, din nou aproape de arest - Aviz pentru inca o cerere DNA (Video)

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat, miercuri, cererile DNA privind incuviintarea urmaririi penale si arestarii preventive a Elenei Udrea pentru noi acuzatii in dosarul "Gala Bute".

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, miercuri, ca aceasta doreste sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, la votul asupra cererilor de incuviintare a inceperii urmarii si a arestarii sale pentru noi acuzatii in dosarul "Gala Bute" si ca va fi facuta o cerere in acest sens.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1018 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor