Elenei Udrea nu i se da voie sa isi renoveze celula

Joi, 26 Februarie 2015, ora 20:18
5490 citiri
Elenei Udrea nu i se da voie sa isi renoveze celula

Conducerea arestului central al Politiei Capitalei a respins cererea Elenei Udrea de a renova pe banii ei celula in care era tinuta in arest.

Potrivit unor surse din politie, citate de Mediafax, cererea a fost respinsa dupa ce deputatul PMP a ajuns in arest la domiciliu, pe 17 februarie, in dosarul Microsoft.

Elenei Udrea nu-i place celula in care sta: Vrea sa vopseasca gratiile si sa tapeteze peretii

Pe 13 februarie, Elena Udrea a cerut conducerii Arestului Politiei Capitalei sa ii permita ca, pe banii ei, sa renoveze celula in care este incarcerata, potrivit unor surse din politie.

Udrea a spus ca vrea sa varuiasca incaperea, sa puna tapet pe pereti si sa vopseasca gratiile si caloriferele.

In plus, deputatul s-a aratat dispus sa schimbe mobilierul din incapere, tot pe propria cheltuiala. Fosta sefa PMP ar fi adresat cererea de renovare a celulei in baza legii donatiei.

Elena Udrea a fost arestata (Video)

Elena Udrea, eliberata - va fi plasata in arest la domiciliu

Elena Udrea a fost retinuta in dosarul Microsoft pe 10 februarie, arestata o zi mai tarziu si plasata in arest la domiciliu pe 17 februarie.

Ulterior, miercuri, ea a fost din nou trimisa in arestul Politiei Capitalei, dupa ce colegii deputati au incuviintat in prealabil, luni, arestarea sa preventiva in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a fost arestata - a ajuns din nou dupa gratii UPDATE

Intr-un discurs sustinut, luni, in plenul Camerei Deputatilor, fostul ministru al Turismului a descris conditiile din celul aflata in arestul Politiei Capitalei.

"Am fost dusa in arestul Politiei Capitalei, verificata la sange si dezbracata. Mi-au luat sutienul si am fost intr-o camera de trei pe trei metri, in care erau patru paturi, cate doua suprapuse, apa calda era doar dimineata si noaptea, iar WC-ul era de tip turcesc, fara usa, dotat insa cu un dus pe care il foloseam sa tragem apa. Atunci cand nimeni nu-l folosea, puneam un pet pe post de capac ca sa nu poata veni sobolanii.

Peretii erau scorojiti, geamul nu se inchidea cum trebuie si era curent. Daca te spalai pe cap, nu aveai acces la foen sa te usuci, ceea ce-ti dadea sanse minim la o raceala, daca nu cumva la o pneumonie sau meningita", a spus Elena Udrea, care s-a reintors miercuri in aceeasi celula.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Elena Udrea renovare celula, #Udrea cerere renovare celula, #Udrea arest preventiv , #arestata