Ziare.com

Elena Udrea, inca o cerere de arestare si trei noi acuzatii de luare de mita (Video)

de Camelia Badea
Luni, 16 Februarie 2015, ora 11:15

   

Elena Udrea, inca o cerere de arestare si trei noi acuzatii de luare de mita (Video)
DNA solicita Camerei Deputatilor un nou aviz pentru urmarirea penala si arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru trei infractiuni de luare de mita, fapte descoperite dupa ce s-a inceput deja urmarirea penala a acesteia.

Cele trei infractiuni de luare de mita au fost infaptuite in timpul mandatului de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Procurorul sef al DNA a transmis procurorului general referatul cauzei in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru avizarea urmaririi penale si a arestarii preventive a Elenei Udrea.

"Prezenta cerere este formulata in cauza in care se efectueaza acte de urmarire penala in legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012.

Amintim ca, in cauza respectiva, Camera Deputatilor a incuviintat urmarirea penala si arestarea preventiva pentru infractiunile de abuz in serviciu; tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene; folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite; luare de mita.

Ulterior, au aparut noi elemente ce au conturat suspiciunea savarsirii unor alte fapte, care nu erau cunoscute la momentul sesizarii Camerei Deputatilor. Unele dintre aceste fapte intra in continutul infractiunii de luare de mita pentru care a fost obtinut avizul Camerei Deputatilor si completeaza latura obiectiva a acesteia, iar celelalte fapte intrunesc elementele constitutive a doua noi infractiuni de luare de mita", explica procurorii DNA intr-un comunicat remis presei.

700.000 de lei de la S.C. Termogaz Company S.A.

Conform sursei citate, prima infractiune de luare de mita are legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company S.A. cu UAT Cavnic si UAT Borsec.

Procurorii sustin ca in 2010 Elena Udrea "a primit in mod indirect, pentru sine si pentru altul", mai multe foloase materiale de la reprezentantii S.C. Termogaz Company S.A., pentru a aproba finantarea la timp a contractelor de lucrari incheiate de aceasta societate cu mai multe unitati administrativ teritoriale in cadrul programului "Schi pentru Romania".

"Astfel, la 24.08.2010 si 20.12.2010, S.C. Termogaz Company S.A. a transferat suma totala de 695.367,06 lei in patrimoniul inculpatului Stefan Lungu, consilierul personal al ministrului, prin intermediul mai multor contracte fictive de achizitie, prin care o societate controlata de intermediar a fost interpusa in raporturile dintre Termogaz Company si furnizorii obisnuiti ai acesteia.

Suma mentionata reprezinta 10% din valoarea platilor efectuate de minister catre UAT Cavnic si UAT Borsec in contul lucrarilor efectuate de S.C. Termogaz Company S.A", se mai arata in comunicatul DNA.

Procurorii sustin ca Stefan Lungu a folosit banii astfel obtinuti partial in interes personal, iar partial, la cererea ministrului, pentru plata unor servicii de publicitate si monitorizare a mediului online de care au beneficiat Elena Udrea si "partidul din care facea parte".

300.000 de lei de la S.C. Consmin S.A. Cheltuieli cu prietena Topoliceanu

A doua infractiune de luare de mita are legatura cu platile efectuate de Compania Nationala de Investitii catre S.C. Consmin S.A.

Astfel, in perioada 2010 - 2011, Elena Udrea si Ana Maria Topoliceanu, directorul Companiei Nationale de Investitii (suspect in prezenta cauza), au primit o suma de aproximativ 300.000 lei de la administratorul S.C. Consmin S.A. pentru a asigura plata la timp a lucrarilor executate in baza contractelor incheiate cu Compania Nationala de Investitii.

La fel ca in cazul anterior, administratorul societatii dispunea transferul a 10% din suma incasata catre societatea controlata de Stefan Lungu, S.C. Last Time Studio S.R.L., in baza unor contracte de consultanta fictive. In acest mod, s-au realizat 5 plati, in valoare totala de 335.486 lei.

Stefan Lungu dadea banii primiti lui Tudor Breazu, persoana apropiata Elenei Udrea.

"Platile se realizau fie in numerar, fie prin intermediul societatii S.C. Ekaton Consulting S.R.L. administrata de Breazu Liberiu Tudor, in baza altor contracte fictive de consultanta. In acest mod, s-au realizat 4 transferuri bancare in valoare totala de 209.762 lei si o plata in numerar de aproximativ 90.000 lei.

O parte din aceste sume au fost inmanate in numerar lui Topoliceanu Ana Maria, care le-a predat la randul sau lui Udrea Elena Gabriela. Diferenta a fost folosita de Breazu Liberiu Tudor pentru a plati diferite cheltuieli ale lui Udrea Elena sau ale lui Topoliceanu Ana Maria", se mai arata in comunicatul DNA.

900.000 de euro si 3.000.000 de lei pentru sposorizari

A treia infractiune de luare de mita are legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company S.A. si S.C. Kranz Eurocenter S.R.L. cu UAT Lupeni si UAT Petrosani

Procurorii spun ca, in 2011, Elena Udrea "a cerut si a primit" de la inculpatul Adrian Gardean Adrian foloase materiale in valoare de 10% din platile efectuate de minister pentru contractele de lucrari incheiate de S.C. Termogaz Company S.A. si S.C. Kranz Eurocenter S.R.L., "in schimbul garantiei ca finantarile vor fi aprobate la timp".

Astfel, la data de 7 februarie 2011, Elena Udrea i-a cerut lui Adrian Gardean ca din sumele primite de la minister sa faca mai multe "sponsorizari", transmitandu-i ca trebuie sa discute detaliile cu Gheorghe Nastasia Gheorghe, secretarul general al ministerului.

Ulterior, Udrea i-a cerut lui Nastasia sa ii comunice lui Gardean ca suma solicitata este in cuantum de 10% din valoarea platilor efectuate si care urmau sa fie efectuate in cursul anului 2011, mai sustin procurorii.

Ca urmare a solicitarii, in vara anului 2011 Gardean i-a inmanat 200.000 euro lui Stefan Lungu, care i-a predat lui Gheorghe Nastasia, "insa banii au fost restituiti de acesta dupa o zi, invocand riscul ca fapta sa fie denuntata organelor de urmarire penala", se arata in comunicatul DNA.

De asemenea, in data de 06.10.2011 Gardean a remis suma de 900.000 euro in numerar lui Nastasia, in contul incasarilor care urmau sa fie realizate de S.C. Termogaz Company S.A. si de S.C. Kranz Eurocenter S.R.L. din fondurile MDRT.

Cu acelasi prilej, Nastasia i-a transmis lui Gardean, la cererea Elenei Udrea, ca suma remisa nu acoperea procentul solicitat de ministru, avand in vedere valoarea totala a platilor care urmau sa fie efectuate catre cele doua societati, iar pentru diferenta i-a cerut virarea sumei de 3.000.000 lei in conturile unei societati controlate de Rudel Obreja.

"Suma de 900.000 euro a fost predata de Nastasia Gheorghe ministrului Udrea Elena Gabriela, iar diferenta de 3.000.000 lei a fost transferata de S.C. Termogaz Company S.A. in contul S.C. Europlus Computers S.R.L. la data de 28.12.2011, in baza unui contract fictiv de publicitate", se mai arata in comunicatul DNA.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 19304 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
59 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu e nevinovata, dar nici inamicul numarul unu

Ma tem ca, pentru transformarea in fier vechi a economiei Romaniei, pentru subtilizarea datoriilor pe care trebuia sa la incasam, pentru stagnarea de 25 de ani, pentru marea risipa, vom fi despagubiti cu posetele Elenei Udrea!
Justitia se compromite exagerand pe calea asta. Cred ca EU a facut lucruri inadmisibile intr-un stat european evoluat, dar nu a iesit din limitele comportamentului neglijent, ale escrocheriei politice care s-a practicat pe scara larga in Romania. Toate neregulile care ni se dezvaluie, par dintre cele de competenta Curtii de Conturi sau a altor asemenea organisme de control financiar. Fiindca nu au sesizat nereguli, acestea vor ramane nepedepsite?
Daca faptele EU ies din din comun, atunci DNA sa lucreze serios, sa demonstreze, si apoi sa ne prezinte spectacolul. Altfel, ii putem banui ca arunca fumigene ca sa ascunda faptul ca evita CAZURILE CU ADEVARAT SERIOASE ale marilor vinovati de distrugerea Romaniei.

 

STOLOJAN, NEGOCIATORUL,

omul ce se ocupa cu conturile secrete ale D.I.E, la Bancorex, pe vremea lui ceasca, cand va fi invitat la interviu pentru interventia in favoarea rusilor de la "Alro" Slatina? Dar pentru negocierile DEZASTRULUI financiar in care a introdus Romania si pe romani, la vremea cand era seful negociator al serviciilor romanesti cu cei americani? Afacerea "canadienilor" de la "Sterling" cat comision ii aduce? Sau n-ati bagat de seama ca este SINGURUL "politician" roman care participa la intalnirile sefului C.I.A-ului cu partea romana? Indiferent de partidul de la guvernare? P.S. Cine nu-si aduce aminte cine a plantat-o pe coana Joitica la Cotroceni? Evident, Stolojan! "Draga Stolo" si-a pus paznic la Cotroceni! Ca nu cumva altii, mai iuti de mana, sa treaca informatiile de "privatizare" a Romaniei, in propriul cont neplatitor de comision la baietii din HAITELE securisto-mafiote! Cand coana Joitica a devoalat ambitie si propria agenda, au retras-o! Dar, fata a rezistat! Si la cate stie, mi-e teama pentru ca nu va muri in propriul pat!

 

TRADICEANU,

cand va fi invitat la interviu pentru prima cerere de ridicare a imunitatii, referitoare la "Sterling" si vanzarea B.C.R?

 

N-O INTIMIDEAZA

pe coana Joitica, cu astfel de actiuni regizat intempestive! Dimpotriva! Abia acum incep sa inteleg ce fel de "inteligenta" ii admira Traian Basescu! Are stomac, fata asta! Va "vomita" cand va decide singura, nu sub avalansa vomitivelor administrate la comanda! P.S. Cum spuneam, dragilor, de la mine are nota "10" pentru pregatire si internalizarea ei! Raman la ideea ca a fost printre primii in clasa lui Magureanu!

 

o avea stomacul tare dar am auzit ca plange

in celula de ruginesc zabrelele pe care vrea sa le vopseasca acum - din banii ei (ma rog sunt de fapt tot banii nostri)!
Nu mi-e mila de ea, isi merita soarta, macar de s-ar confirma acuzatiile cu ani grei de puscarie! Atat ea cat si ailalti grei fosti portocalii s-au crezut de neatins, erau dumnezei la vremea lor! Urarea mea catre ei de ani grei in puscarie e valabila si pentru toti ceilalti vinovati, fara discriminare, psd, pnl, basescu, etc!!

VICTOR VIOREL PONTA,

cand va fi invitat la interviu? Pentru primul aviz cerut Parlamentului, in cazul renuntarii la sute de milioane de Euro din banii romanilor in favoarea partenerilor de afaceri de la Kazmunai Gaz? "Baietii destepti" "rusi", care au preluat afacerile lui Patriciu?

 

NASTASE, CATE SUTE

de milioane de Euro are la dispozitie? El, fii lui si apropiatii? Ii urmareste D.N.A-ul afacerile si JAFUL obtinut din comisioanele lasate in biroul frumuselului Truica si tovarasii? Dar ce ne spun procurorii D.N.A despre GEAMANTANELE cu Euro si dolari, primite de la Bittner, disparutul? Dragii mosului, procurori curajosi ai D.N.A-ului si D.I.I.C.O.T-ului, daca tot v-ati pornit, eu zic sa porniti de la maestrii jafului romanesc! Astept cu viu interes, aducerea lui Bittner in tara! Nu de alta, dar sa-l prinzi numai pe Cocos si sa-i tii ascunsi pe Petrache si Bittner, suna rau pentru "egalitatea" cu care sunt ridicati intermediarii JAFULUI NATIONAL din recentul sfert de secol! Daca tot este sa jucam "Ciuleandra", eu zic sa invitam TOTI membrii ansamblului DEMOLATOR al Romaniei si neamului romanesc!

 

da

Pana ce a fost basescu presedinte nimeni n-a avut curajul sa se atinga de ea, sau chiar de ce tocmai acuma s-au trezit si astea de la DNA sa-i aduca atatea capete de acuzatii ? cu Basescu in frunte n-aveau curajul ? Pai n-ar trebui sa fie o institutie impartiala, totusi sunt manipulati politic ?Oricum sunt sigur ca nici Ponta si restul nu va scapa nepedepsiti va veni randul la toti cand nu vor mai fi la putere, ca aici in tara toti politicienii-s corupti de la mic la mare.

 

Echipa de monitorizare a Elenei m-a luat in vizor

probabil unii ma cunosc ...ei, unii, inca sunt remunerati din ceea ce afirma DNA...nu faceti decit sa aduceti mai repede numele vostru aici...va repet, vad cine se sacrifica si puncteaza ...prea mici pt ....disperarea va deconspira ...Udrea va sta la puscarie cel putin 7 cotirlani, pe intelesul vostru...voi arata cine sunteti pe paginile altor publicatii online ca sa ramina mai mult timp la vedere ca aici aveti oarece influienta ...iar tu, steluta din Craiova, ti-ai facut-o cu mine ....

 

"nu ramin datoare" ...voila, pacifistul este o pacifista

nu e politician, nici militian dar poate sa vada identitatea noastra dupa IP...sa fie de la redactie? I.E.D. cu "tangente" la maior si coldea?
Abia astept sa-mi publicati identitatea.
Greseala pe care o fac postacii antibasisti si persoane cu "tangente" in lumea buna a securistilor, e ca ne considera pe noi, basistii, platiti, din grupul Udrea, fosti copii de orfelinat luati la securitate:-)))
Deci judecati simplist, schematic.
Multi dintre cei care scriu traiesc de multi ani in West sau USA.
Multi desigur, scriu ca sa scrie, au timp liber, sunt pensionari.
Mai cercetati si abia astept dezvaluirile.
Vad ca va pricepeti.
Si nu mai puneti atatea puncte de suspensie ca pare ca va balbaiti, ca aveti pauze in gandire ca mincinosii care-si cauta cuvintele.
À votre santé!

nu am afirmat ca pot vedea ceea ce delirezi..

se aude pe strada ca sunt programe care ajuta ...incercarea ta este puerila ...ceea ce scriu, unii cunosc ...puncte de ...pun din ,,lenea de a tasta corect inceputul unei propozitii cu litera mare ....draga mea, esti unul-una, inca nu stiu dar voi intreba la ,,grupul de monitorizare din N. Iorga unde sunteti ,,cazati"...intram in cladirea sediului central PMP si in stinga, dupa cabinetul noului secretar general, scafandrul, sunteti voi....tu stai pe al doilea scaun dar nu iti vad fizionomia fetei....inca ...nu sunt antibasist, nu sunt impotriva nimanui ...tu incerci ceva dar omiti ca aici sunt oameni inteligenti care comenteaza ...ca sa nu imi denigrez apartenenta, daca te simti jignit(a), ofensat(a), imi cer scuze ...o zi buna ...

restul e can can

mai nou am auzit ca: "the rest is just paper work"

draga Haan...

pt mine ,,tangente" inseamna simpatii fara ,,dobinda" la adresa lui basescu care , prin atitudinea de inceput m-a determinat sa il sustin, uneori si cu mici ,,donatii", ca si madam de altfel , idem, dar ceea ce am vazut cind am intrat in ,,interior", m-a dezamagit ...am fost o mare sustinatoare, probabil din naivitate de moment, din refuzul de a vedea ceea ce era real , pina cind, ea, viata, mi-a ,,deschis " ochii....nu sunt o adepta fanatica dar am crezut ca tara va intra in normalitate ....acum cind aflu atit de multe nemernicii ale celor doi , inca refuz sa cred desi probele sunt certe ...credeti ca cineva, o entitate, are ceva de platit cuiva nevinovat la acest nivel?...basist, antibasist, epitete vremenice pt unii si ,,perna" pt altii....sunt revoltata sa constat ca investitia mea emotionala, spirituala, umana , etc a mers la persoane nemernice ....e greu sa admiteti opinia mea daca nu o discerneti....in prezent sunt siderata de tot ce defineste politica romaneasca si doar aici, cind pot, mai intru sa comentez ....cum va simtiti d-voastra ,,basistul", udristul din USA sau WEST, oriunde va aflati cind cititi asemenea acuzatii., asemenea sume?...va pare a fi o gluma???...o facatura?...la redactia aceasta sunt ,,arondati" citiva prestatori ai ,,monitorizarii" online la care se face referire in articol....cindva, cineva ,,vorbea" singur pe strada ca se stiu toti cei cu opinii asa sau altfel....de aici eu ,,bateam saua sa priceapa Haan....va sarut ...nu sunt chiar ,,batrina , doar familista ....

Bani de buzunar, maruntisuri...

,,-Astfel, la 24.08.2010 si 20.12.2010, S.C. Termogaz Company S.A. a transferat suma totala de 695.367,06 lei in patrimoniul inculpatului Stefan Lungu"...
,,Platile se realizau fie in numerar, fie prin intermediul societatii S.C. Ekaton Consulting S.R.L. administrata de Breazu Liberiu Tudor, in baza altor contracte fictive de consultanta. In acest mod, s-au realizat 4 transferuri bancare in valoare totala de 209.762 lei si o plata in numerar de aproximativ 90.000 lei."..
,,900.000 de euro si 3.000.000 de lei pentru sposorizari"
,,700.000 de lei de la S.C. Termogaz Company S.A."
,,-vara anului 2011 Gardean i-a inmanat 200.000 euro lui Stefan Lungu, care i-a predat lui Gheorghe Nastasia, "..
...-,,n data de 06.10.2011 Gardean a remis suma de 900.000 euro in numerar lui Nastasia,"...
,,-"Suma de 900.000 euro a fost predata de Nastasia Gheorghe ministrului Udrea Elena Gabriela, iar diferenta de 3.000.000 lei a fost transferata de S.C. Termogaz Company S.A. in contul S.C. Europlus Computers S.R.L. la data de 28.12.2011, "...
--Intreb?, In ce tara traim? Basescu nu stia nimic?

 

Ne-ai

terminat pe toti.2si o litra

nu am fost, nu sunt nici

215, nici 955, nici 454 , etc ...va respect pe toti, indiferent de comentariu, punctez doar si numai 5 *...sa stai aici sa pierzi din timpul limitat al vietii, este un sacrificiu...eu am asa, ceva personal cu cineva si asta ma destreseaza ...restul, can-can....nu am facut parte niciodata din nicio structura , ba dimpotriva, am fost monitorizata ultimii ani datorita schimbarii unor mesaje de sarbatori cu anumiti infractori politici....si inca sunt ...dar, va confirm, sunt posibilitati multiple sa afli multe despre un nick odata aparut in mediul asta insa nu are motivatie o asemenea munca ....pot sa afirm ca cei din grupul de monitorizare online pentru Udrea se ocupa, pot sa vada , sa stie multe ...insusi Huidu este un internaut tare ....

 

 

Devine caraghios

Imi face impresia ca DNA-ul are o atitudine ciudata, oarecum reactiva, astepta o miscare a lui Udrea si apoi muta piesele pentru a fi siguri ca nu scapa din prima. Ar exista doua explicatii, fie stiu ca la un proces orice avocat cat de cat priceput ii poate face varza, fie incearca sa “scoata" o ciripeala, deocamdata cu mijloace ce tin de intimidare si amenintare, inca nu s-a trecut la rasuciri de degete dar mai e timp.

 

De cate ori isi baga Udi degetul in nas

Procurorii o mai acuza de ceva :)

incearca sa intri pe nickul ,,Haan1" si

vei intelege multe....
Lungu era, este seful ,,diviziai" monitorizare incepind din Modrogan 1 , parter, imediat in stinga linga club....ceilalti sunt....dumneavoastra sunteti , in general, persoane deosebite care va manifestati in functie de subiect dar citiva au degenerat de la statutl de fiinta umana ...iata cum Udrea ca si Basescu invrajbeste natia ...cine doreste sa traiasta in tensiune, stres, dezinformare, minciuna, etc etc ??? viata este uneori prea scurta, vedem copii, tineri bolnavi incurabil, apoi te culci(adormi) sanatos si te trezesti ,,dincolo" si toti te vorbesc de bine ...

DRAGEI DYANA,

Intra pe "Nasul Tv" sa citesti DENUNTUL Elenei Udrea facut la D.N.A, la adresa lui Coldea si altii! Incepe "Ciuleandra"!

Udrea platea ,,pt monitorizare mediu online'...

Procurorii sustin ca Stefan Lungu a folosit banii astfel obtinuti partial in interes personal, iar partial, la cererea ministrului, pentru plata unor servicii de publicitate si monitorizare a mediului online de care au beneficiat Elena Udrea si "partidul din care facea parte". Va spuneam ca era in Modrogan un grup care lucra numai si numai pt ea si apoi transferat in N. Iorga, sediul PMP...membrii erau angajati ,,colaboratori la Evenimentul Zilei si alte societati ca acoperire ...era prezent si Huidu ...Si acum , la ora asta cineva inca plateste acel grup care transmite mesaje ei prin net si ea actioneaza ...stim membrii grupului...citiva inca sunt prezenti aici...este un program care iti arata cine te ,,taxeaza" cu 1 steluta daca scri impotriva ei....vine vremea sa aratam identitatea lor ....

 
 

 

Tu esti :)

Se vede cu ochiul liber.

DESEARA, LA TVR1,

la ora 21, Traian Basescu va vorbi "liber"! Despre orice, am fost anuntati de realizatorul emisiunii! Dupa acest interviu TOTUL este deschis!

 

a?

"va vorbi "liber"! Despre orice, am fost anuntati de realizatorul emisiunii!" .. vezi ca te 'scapi' .. cum ati fost anuntati ? sms sau mail ???

""Platile se realizau fie in numerar, fie prin intermediul societatii S.C. Ekaton Consulting S.R.L. administrata de Breazu Liberiu Tudor, in baza altor contracte fictive de consultanta. In acest mod, s-au realizat 4 transferuri bancare in valoare totala de 209.762 lei si o plata in numerar de aproximativ 90.000 lei."

DRAGULUI ADRIAN,

Daca mai urmaresti din cand in cand, TVR-ul, poti afla ca se face publicitate emisiunilor! Intamplator am prins momentul cand se facea publicitate interviului cu Traian Basescu! Realizatorul emisiunii, d-nul Avram, raspundea intrebarii colegilor de la stiri care voiau sa stie ce va spune Traian Basescu? Acelasi realizator a raspuns ca Traian Basescu a fost de acord sa discute despre "orice subiect!" Nu ma confunda, colega! Sunt doar membru al Asociatiei M10, de curand creata! Nu am alte apartenente, nici politice, nici de alta natura organizationala! Sunt, din fericire, propriul meu stapan! O zi placuta, colega!

fara numar .. fara numar !

ca stie bine .. expresia asta .. ca doar e din 'neam' ... ;)

cea mai cinstita din politica , cea mai corecta .. 'buna pentru romania' ... ha ha ha !

"Elena Udrea, inca o cerere de arestare si trei noi acuzatii de luare de mita"

 

PROCURORII N-O VOR

LIBERA! Asta este clar de acum! Acum, presiunea se pune pe ea pentru ca, ea a fost singura dintre toti barbatii care a REZISTAT asaltului ABERANT al D.N.A-ului, intrat in vrie dupa denuntul facut la adresa lui Coldea! Coana Kovesi si-a pierdut ratiunea in acest caz! Cel mai corect ar fi fost ca sa se abtina si sa-si lase adjunctul sa se ocupe de acest caz, daca legatura intre ea si Coldea presupune alt nivel?! "Problema" lor incepe abia cand avocatii ii vor spune ce termen de pedeapsa, aproximativ, o asteapta! Si, din acel moment, va incepe "Ciuleandra"! Pe asta si mizeaza procurorii! Denuntul coanei Joitica le va usura responsabilitatea de a merge DIRECT la usa SEFILOR HAITELOR! Pentru ca nici un naiv nu mai crede ca acele dosare nu exista in fisetele D.N.A-ului si D.I.I.C.O.T.-ului!

 

e bine ca 'voi ' ..

aveti un motiv sau 'stimul' sa intelegeti ca sistemul o vrea la 'racoare' pe nevinovata ....
dar restyul lumii .. mai cu seama cei ce preaslaveau justitia reformata acum cateva luni .. or sa inteleaga (cum e si logic si normal) ca madama cu mustacioara , era mufata la mai toate furaciunile din romanica basului !

"A treia infractiune de luare de mita are legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company S.A. si S.C. Kranz Eurocenter S.R.L. cu UAT Lupeni si UAT Petrosani"


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor