Elena Udrea a fost transferata la Penitenciarul de Femei Targsor

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 14:50
5538 citiri
Elena Udrea a fost transferata la Penitenciarul de Femei Targsor

Elena Udrea, trimisa in judecata in dosarul "Gala Bute", a ajuns, joi, din Arestul central al Politiei Capitalei la Penitenciarul de Femei Targsor, unde va sta, pentru inceput, in carantina.

Potrivit procedurilor, fostul ministru va sta, pentru o perioada de 21 de zile, in sectia de carantina si observatie a centrului de detentie, dupa care va fi transferat in cea de arest preventiv.

Instanta suprema nu s-a lasat induplecata de solicitarile Elenei Udrea (Video)

Elena Udrea a fost trimisa in judecata de DNA in dosarul "Gala Bute" la data de 21 aprilie, ea fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

In acelasi dosar au mai fost deferiti justitiei fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, Tudor Breazu-administratorul terenurilor de la Nana detinute de Elena Udrea, Stefan Lungu-fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia-fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ana Maria Topoliceanu-fost director al Companiei Nationale de Investitii si Dragos Marius Botoroaga-administratorul unei societati comerciale.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, si anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia si Breazu, au primit, cu stiinta sa, sume de bani de la reprezentantii unor societati comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrarilor finantate de ministerul pe care inculpata il conducea.

#Elena Udrea penitenciar Targsor, #Elena Udrea inchisoare , #arestata