Ziare.com

Elena Udrea, in arest la domiciliu - ce spune avocatul sau

de Florin Necula
Marti, 17 Februarie 2015, ora 19:34

   

Elena Udrea, in arest la domiciliu - ce spune avocatul sau
Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu, dupa o decizie de marti a magistratilor de la ICCJ, iar avocatul sau a spus ca aceasta nu are voie sa paraseasca domiciliul fara incuviintare.

Intr-o interventie telefonica la Digi 24, Marius Striblea a explicat ca deputatul PMP va putea merge si in alte locuri decat la organul de cercetare penala sau la instanta, cu aprobarea procurorului, astfel ca a apreciat ca probabila o astfel de incuviintare si pentru a fi prezenta, miercuri, in Camera Deputatilor, unde comisia juridica discuta solicitarea DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Turismului in dosarul Gala Bute.

"Are obligatia sa mearga direct la domiciliu. Cu privire la ziua de maine (miercuri - n.red.), vom incerca sa obtinem incuviintarea pentru a se prezenta la comisia juridica. In mod normal, va merge (la Camera Deputatilor), cred ca va dori sa mearga", a spus Striblea, inainte de iesirea din sediul ICCJ.

Elena Udrea, eliberata - va fi plasata in arest la domiciliu

"N-ai voie sa parasesti domiciliul fara incuviintare decat daca esti solicitat la organul de cercetare penala sau la instanta. Cu aprobarea procurorului poti merge si in alte locuri, si o astfel de aprobare cred ca se va da si maine (miercuri - n.red.) ", a mai precizat avocatul, adaugand ca Elena Udrea nu va merge cu escorta.

Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu, dupa o decizie de marti a magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma recursului facut de avocatii deputatului PMP. Decizia este definitiva.

Noua masura dispusa in cazul fostului ministru al Turismului ii interzice astfel sa dea interviuri sau sa ia legatura cu persoane din dosar.

DNA a solicitat Camerei Deputatilor, luni, un nou aviz pentru urmarirea penala si arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru trei infractiuni de luare de mita, fapte descoperite dupa ce s-a inceput deja urmarirea penala a acesteia.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1767 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Justiția nu-i aparentă ci... transparentă

Mi-am susținut mereu punctul de vedere in ceea ce privește nevinovăția Doamnei Udrea. Dacă este cineva, care nu au greșit niciodată, printre cei care aruncă cu pietrele in dinsa, n-au decit s-o facă dar justiția nu inseamnă "lapidare ignorantă" ci "decizie bine studiată". Nu am de-a face cu susținătorii dumneaei și nici cu politica din Romania. Oricum, ii felicit pe toți cei care, demni, și-au spus punctul de vedere, fără să arunce piatra...

Fiindcă sint femeie și m-am născut pe plaiuri carpatine nu pot ignora faptul că o Doamnă curajoasă, demnă, frumoasă și, mai ales, de-o loialitate dincolo de posibil, este in bătaia puștii adevăraților hoți și pungași, care ne fură și ne batjocoresc țara și neamul, alungindu-ne din propriile noastre familii și din propria noastră țară pe meleaguri străine, să fim robii altora și-a le aduce tot lor miliarde de dolari ciștigate din robie, pe care, miine, poimiine nici nu-i vom mai găsi poate prin conturi, fiindcă au grijă bancherii să huzurească tot pe munca noastră, a celor mulți și obidiți: nu de soartă, ci de-o mină de pungași jefuitori și batjocoritori de neam și țară.

Fruntea sus Doamna Udrea și tot Romanul incovoiat și batjocorit la el acasă sau oriunde s-ar afla in lume, tocmai de tagma jefuitorilor, acești continuatori ai dictaturi comuniste, care furau și-și făceau averi iar poporul minca copite de porc sau ghiare de pui, dar nici alea nu se mai găseau ca, peste noapte, din hoți și criminali comuniști să devină miliardari capitaliști... Frunte sus Romani! Avanti, Romania!

Plină de mindrie, felicit corpul juridic pentru ințeleapta decizie și... s-auzim numai de bine.

Ariana din Carpati

 

Va inchipuiti ce paza va avea pungasa.

O armata de ziaristi zi si noapte.

 

Imi place mutra avocatului.

Spuneti voi postaci pedelisti cu se potriveste.
Noua masura dispusa in cazul fostului ministru al Turismului ii interzice astfel sa dea interviuri sau sa ia legatura cu persoane din dosar.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor