Elena Udrea, intrebata cum de arata atat de bine: E greu in puscarie sa tii dieta

Vineri, 19 Iunie 2015, ora 10:35
8383 citiri
Elena Udrea, intrebata cum de arata atat de bine: E greu in puscarie sa tii dieta
Foto: B1 TV

Elena Udrea a fost joi dimineata la sediul Sectiei 2 Politie din Bucuresti, unde trebuie sa se prezinte periodic ca masura in cadrul controlului judiciar.

La iesirea de la Politie, Udrea a stat de vorba cu jurnalistii, o tanara neputand sa se abtina sa o intrebe cum de se mentine si arata in continuare atat de bine.

"Sunt un om optimist, pozitiv, daca nu as fi fost asa, poate ca nu as fi reusit sa trec prin experienta pe care am trecut-o. Din pacate, nu am mai tinut nicio dieta, pentru ca e foarte greu la puscarie sa tii dieta, nici miscare nu poti sa faci...", a raspuns Udrea, zambitoare.

Nu este prima oara cand fostul ministru vorbeste cu jurnalistii despre aspectul sau fizic. La inceputul saptamanii, intr-un registru mai cordial, Elena Udrea a dezvaluit ca s-a bronzat "pe balcon, in fata apartamentului" si ca nu a mai facut sport in ultima perioada, spunand ca "abia am avut ragazul sa ma reobisnuiesc cu conditii decente si o minima stare de libertate".

Udrea vrea intoarcerea dosarului Gala Bute la DNA: Ar trebui sa se numeasca Elena Udrea (Video)

Cat despre planurile din acest weekend, deputatul PMP a spus ca este posibil sa mearga la Constanta, sa ii taie motul unui fin.

"Am acolo niste fini, unuia trebuia sa-i tai motul si n-am putut ca eram in arest", a mai spus Udrea.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata, pe 21 aprilie, in dosarul "Gala Bute", in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului omonim de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte.

Elena Udrea scapa de arestul la domiciliu

Incepand din 7 mai, Elena Udrea s-a aflat in arest la domiciliu. Ea a fost eliberata din Penitenciarul Targsor, dupa ce instanta suprema a decis definitiv inlocuirea masurii arestului preventiv. Fostul ministru Elena Udrea a stat in arest preventiv din 25 februarie, pana in 30 aprilie ea, fiind incarcerata in arestul central al Politiei Capitalei, apoi transferata la Penitenciarul Targsor.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis insa marti ca Elena Udrea sa fie judecata sub control judiciar. Udrea a stabilit, cu politistii supraveghetori de la Sectia 2, zilele in care trebuie sa se prezinte, ca masura in cadrul controlului judiciar, fostul ministru spunand ca va veni de doua ori pe saptamana, marti si vineri, la ora 10.00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea dieta puscarie, #Elena Udrea sport inchisoare, #Elena Udrea bronz balcon , #arestata