Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea, noi atacuri de dupa gratii: Ei sunt liberi, Elena Udrea este arestata

Joi, 26 Februarie 2015, ora 13:40
8111 citiri
Udrea, noi atacuri de dupa gratii: Ei sunt liberi, Elena Udrea este arestata
Foto: Hepta.ro

Elena Udrea, care a fost arestata preventiv miercuri in dosarul Gala Bute, a reactionat pentru prima oara de cand a fost incarcerata din nou in arestul Politiei Capitalei.

Deputatul a acuzat ca se afla in arest doar din cauza denunturilor formulate de fostii sai subalterni.

"Oameni de afaceri si functionari din Ministerul Dezvoltarii sunt prinsi ca au dat si au luat mita. Probatoriul este format din interceptari, traseul banilor prin conturi si declaratii in care isi recunosc vinovatia (desi, initial, au negat).

Acesti oameni fac denunturi impotriva Elenei Udrea (nu exista niciun alt fel de proba decat denunturile). Rezultanta: ei sunt liberi, Elena Udrea este arestata. Deci, declaratiile impotriva lui Udrea garanteaza libertatea", a scris pe Facebook Elena Udrea.

De asemenea, fosta sefa a PMP a subliniat ca denuntul colectiv depus impotriva sa este un "caz unic in practica penala".

"Exista informatii si indicii foarte clare ca denuntatorii impotriva Elenei Udrea in dosarul Gala Bute s-au pus de acord asupra declaratiilor si au incercat sa influenteze ancheta: Stefan Lungu sustine ca s-a pus de acord cu Gardean in decembrie 2014 asupra declaratiilor; Ana Maria Topoliceanu a facut presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a-i confirma denuntul; exista un denunt colectiv (caz unic in practica penala) in care este amintit si numele Elenei Udrea.

Mai mult, aproape toti denuntatorii si-au schimbat declaratiile initiale. Toti acesti oameni sunt liberi (chiar daca exista articol care prevede arestarea preventiva a celor care doresc si pot sa influenteze desfasurarea anchetei), iar Udrea este arestata", a explicat Udrea.

Fosta candidata la prezidentiale s-a plans si de faptul ca "punctul de vedere al acuzatorilor (manifestat prin referatul DNA) este omniprezent in spatiul public, are loc o condamnare mediatica, in timp ce varianta apararii nu se aude si nu se vede deloc".

Udrea, din nou in arestul politiei

Elena Udrea a fost arestata in dosarul Gala Bute, dupa decizia de miercuri a magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Elena Udrea a fost arestata - a ajuns din nou dupa gratii

Aceasta a fost ridicata de acasa cu o duba de politie, intrucat se afla in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Elena Udrea s-a intors in arestul Politiei Capitalei, de unde a fost eliberata in urma cu circa o saptamana, dupa ce instanta a decis inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

D.T.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Elena Udrea atacuri Gala Bute, #Elena Udrea denuntatori , #arestata