Alegeri prezidentiale 2014: Plangeri penale impotriva primarilor care o boicoteaza pe Udrea

Duminica, 19 Octombrie 2014, ora 19:04
3066 citiri
Alegeri prezidentiale 2014: Plangeri penale impotriva primarilor care o boicoteaza pe Udrea

PMP va depune plangeri penale pentru abuz in serviciu impotriva primarilor care blocheaza afisajul electoral al candidatului PMP la presedintie, Elena Udrea, a declarat duminica, vicepresedintele PMP Eugen Tomac.

Tomac a spus, intr-o conferinta de presa, ca administratiile locale "actioneaza ilegal impotriva a ceea ce inseamna campania electorala desfasurata de PMP", sustinand ca primarii resping solicitarile PMP de a-si "ridica afisajul" de promovare a lui Udrea si a precizt ca asemenea situatii s-au inregistrat in Sectorul 1, Mehedinti, Buftea, Voluntari, Gorj, Satu Mare, Focsani.

Ponta: Macovei si Udrea nu castiga alegerile nici daca ar candida singure (Video)

"De o luna ii solicitam primarului cu papion Andrei Chiliman sa ne aprobe promovarea candidatului nostru. Nu doar ca nu a fost aprobata cererea noastra nici pana la aceasta ora, dar toate banner-ele noastre sunt ridicate de catre administratia locala, iar organizatia noastra amendata", a precizat reprezentantul PMP.

El a mai sustinut ca la Baia de Arama (Mehedinti) au fost agresati membri ai PMP care promovau oferta electorala a partidului si unul dintre acestia a fost transportat la spital.

Alegeri prezidentiale 2014: Ce avere are Elena Udrea

"Solicitam tuturor primarilor PSD si ACL sa nu mai boicoteze campania noastra electorala. Pentru toate neregulile, vom sesiza autoritatile statului. Acolo unde primarii fara niciun motiv au respins solicitarea noastra pentru a ne promova candidatul nostru, vom depune plangeri penale pentru abuz in serviciu", a mai declarat Eugen Tomac.

#Elena Udrea candidat alegeri prezidentiale, #Udrea afise candidat prezidentiale, #Udrea plangeri penale primari afise , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014