Ce guvern vrea sa puna Elena Udrea dupa ce ajunge la Cotroceni

Marti, 02 Septembrie 2014, ora 07:08
4107 citiri
Ce guvern vrea sa puna Elena Udrea dupa ce ajunge la Cotroceni
Foto: Facebook/Elena Udrea

Liderul PMP, Elena Udrea, candidat al partidului la alegerile prezidentiale, a declarat luni, la Baile Felix, ca, daca va castiga alegerile din noiembrie, va schimba Guvernul Ponta cu oameni care nu invata meserie in Palatul Victoria.

"Voi schimba Guvernul Ponta. Voi forma un guvern cu oameni de viziune, cu oameni de buna credinta, care inteleg economie, oameni care au mai facut ceva in viata lor si nu, din prima data, sa invete, sa practice o meserie direct la Palatul Victoria, si cu oameni care au demonstrat in trecutul lor, chiar si in cariera privata, ca sunt in stare sa faca ceva. Este nevoie de oameni care sa fie in stare sa construiasca in aceasta tara", a afirmat Elena Udrea, intr-o conferinta de presa.

Ea a spus ca, dupa alegerile prezidentiale, Romania trebuie sa intre intr-o alta etapa, o etapa de constructie.

"Domnul Ion Iliescu a protejat sistemul comunisto-securist; domnul Constantinescu s-a declarat invins de acest sistem; de zece ani, presedintele actual se lupta cu acest sistem, desigur, nu singur, a reusit sa consolideze institutii care i-au ramas alaturi, si acest sistem, putem spune, ca a fost invins, ultimul mare securisto-comunist fiind domnul Voiculescu", a sustinut liderul PMP.

Ca urmare, a afirmat Elena Udrea, guvernul are nevoie de oameni care sa construiasca in aceasta tara, deoarece sunt atat de multe lucruri de facut, de la construirea unei infrastructuri de orice fel - "mai sunt localitati care nu au apa, nu au canalizare, nu au curent electric" - pana la nevoia de a construi o coeziune sociala.

Udrea: Din pacate, in turul doi o sa ajunga Victor Ponta cu mine

"Cred in proiectul unei Romanii frumoase. O Romanie frumoasa inseamna o Romanie care isi pune in valoare resursele naturale pe care le are, resursele umane pe care le are, in asa fel incat sa ne fie tuturor drag sa traim aici, acasa, si sa nu ne gandim in fiecare moment daca avem un viitor in Romania sau trebuie sa ne gasim viitorul oriunde afara. Cred ca este momentul unei astfel de Romanii. Pentru asta este nevoie de oameni care sa fie in stare sa faca ceva", a spus liderul PMP.

Elena Udrea a afirmat ca "Romania are nevoie sa mearga mai departe cu un lider capabil sa miste tara inainte, iar lucrul acesta este usor de vazut, de apreciat, in functie de realizarile fiecaruia".

"Eu poate vorbesc mai repede, domnul Iohannis poate vorbeste foarte rar, domnul Victor Ponta poate este mai sugubat. Nu conteaza cum vorbim, ce spunem, conteaza ce a facut fiecare", a conchis Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Udrea Guvern Ponta, #Udrea Guvern alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014