Cristian Diaconescu s-a razgandit: Merge la vot in turul 2

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 20:20
2964 citiri
Cristian Diaconescu s-a razgandit: Merge la vot in turul 2

Fostul consilier prezidential si fost candidat la Presedintia Romaniei Cristian Diaconescu a explicat ca va merge la vot in turul al doilea si ca o va sustine pe Elena Udrea, dupa ce in vara spusese ca nu va vota intr-un scrutin la care el nu participa.

Intrebat daca merge la vot in turul al doilea, daca nu va castiga Elena Udrea, candidatul si presedintele PMP, Diaconescu a raspuns: "Da, merg pentru a nu-mi folosi altcineva votul, chiar daca nu castiga. Sper insa ca va castiga Elena Udrea".

Invitat la Adevarul Live, fostul consilier prezidential a precizat ca nu l-au convins alti candidati, dar a recunoscut ca este "un om deschis".

"O sustin pe Elena Udrea pentru ca sustine proiectul de tara, justitie si stat de drept, al presedintelui Traian Basescu, pe care si eu l-am promovat. (...) Elena Udrea este credibila atunci cand vorbeste de sustinerea proiectului de tara a presedintelui Traian Basescu", a mai spus Cristian Diaconescu.

Prezidentiabilul care ar vota doar pentru el: Daca nu intru in turul doi nu ma mai duc la vot

De asemenea, intrebat daca ii pare rau ca nu a candidat la prezidentiale, acesta a replicat: "Nu-mi pare rau ca nu mai candidez atata vreme cat mesajul este continuat de Elena Udrea. Am avut ocazia sa cunosc tara si sa vorbesc despre agenda cetateanului".

Cristian Diaconescu renunta la candidatura la prezidentiale si o sprijina pe Udrea (Video)

Declaratiile lui Cristian Diaconescu au fost facute dupa o perioada de aproape doua luni in care acesta si-a rarit aparitiile publice, el anuntand, la sfarsitul lunii august, ca renunta la candidatura la prezidentiale si ca o sustine pe Elena Udrea, care anterior fusese desemnat candidat oficial al PMP pentru Cotroceni.

Diaconescu: SUA, preocupate de evolutiile din dosarele de coruptie, inclusiv dupa prezidentiale

De asemenea, la sfarsitul lunii iulie, cand inca era candidat al PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu a spus ca "probabil" nu va mai merge la vot in turul doi al alegerilor, daca nu va trece de primul tur, in calitate de candidat.

"Nu stiu, probabil ca nu. (...) Stiu cat ne-a costat ca tara ce au facut oamenii astia. Stiu cat ne-a costat ca tara banii investiti in credibilitate, in garantii de securitate, in tot felul de astfel de lucruri", a afirmat atunci Diaconescu.

Citește și:
De ce are AUR succes în ”afacerea” politică. Comparativ, ”business-ul” USR e în faliment: ”Nu există acolo unde a câștigat alegerile”
De ce are AUR succes în ”afacerea” politică. Comparativ, ”business-ul” USR e în faliment: ”Nu există acolo unde a câștigat alegerile”
AUR și USR sunt în opoziție, însă se pare că doar unul dintre cele două partide are succes în ”afacerile politice”, pe când celălalt arată tot mai mult ca un business în...
Doi jurnaliști au fost amendați de CNA cu 10.000 de lei pentru că și-au permis să discute despre doctoratul plagiat al lui Lucian Bode VIDEO
Doi jurnaliști au fost amendați de CNA cu 10.000 de lei pentru că și-au permis să discute despre doctoratul plagiat al lui Lucian Bode VIDEO
Jurnaliștii postului B1TV, Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, au primit o amendă din partea CNA pentru o emisiune în cadrul căreia au dezbătut subiectul lucrării de doctorat plagiate de...
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5
O, ce veste minunata!