Elena Udrea: Din pacate, in turul doi o sa ajunga Victor Ponta cu mine

Duminica, 31 August 2014, ora 22:30
7231 citiri
Elena Udrea: Din pacate, in turul doi o sa ajunga Victor Ponta cu mine

Elena Udrea este convinsa ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu premierul Victor Ponta, desi sustine ca si-ar fi dorit un adversar cu care sa poata discuta despre proiecte.

"Din pacate, in turul doi o sa ajunga Victor Ponta cu mine. Mi-ar fi placut sa am un adversar cu care sa pot sa discut pe proiecte. Voi ajunge cu Victor Ponta in turul doi, ca are un partid mare in spate, dar pana la urma trebuie sa il trimit acasa pe domnul Ponta, asa cum am promis romanilor, va pleca si din Guvern. Trebuie sa plece si din Gorj, unde este deputat, dar nu a facut nimic pentru judet", a afirmat Elena Udrea.

Udrea: Sunt un candidat mai bun decat Iohannis. Nu o sa-l voteze lumea

Candidatul PMP la presedintie a facut apel la premierul Victor Ponta sa rezolve problema apei potabile in zonele afectate de inundatii din orasul Novaci.

"Data trecuta cand am venit la Gorj, nu eram prezidentiabil si data viitoare vin presedinte. (...) Am venit sa vedem daca s-a mai intamplat ceva intre timp, daca domnul Ponta s-a mai intors pe aici cum a promis ca vine sa rezolve problemele oamenilor. N-a venit.

Inteleg ca nu s-a rezolvat nici problema cu apa in zona. Il asteptam si pe domnul Ponta, chiar il chemam aici sa vina sa rezolve problemele pe care noi nu putem sa le rezolvam, cum ar fi aceasta cu apa, pentru ca tine de primarie si de banii pe care ii primeste de la Guvern", a mai spus Elena Udrea.

Cristian Diaconescu renunta la candidatura la prezidentiale si o sprijina pe Udrea (Video)

In ceea ce-l priveste pe candidatul ACL la presedintie, Klaus Iohannis, Udrea a afirmat ca acesta se afla intr-o incurcatura, din cauza declaratiilor pe care le-a facut.

"Domnul Iohannis nu stiu ce face (...), vad ca ii place sa se dezbrace singur, pentru ca inteleg ca a intrat intr-o incurcatura cu declaratiile pe care le-a facut, acum nu stiu cine spune adevarul, dansul, domnul Seres, aici ne-ar trebui o a treia opinie, parere, sa vedem daca pana la urma a fost sau nu a fost domnul Iohannis la Grivco", a mai spus Elena Udrea.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...
Comentarii