Elena Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu

Vineri, 29 August 2014, ora 07:46
4310 citiri
Elena Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a afirmat ca a stiut dintotdeauna ca este un candidat mai bun la presedintia Romaniei decat Cristian Diaconescu.

"Cand l-am propus pe Diaconescu candidatul PMP nu a fost o mare surpriza. Am discutat cu domnul presedinte pentru ca fusese consilierul lui si voiam sa stiu daca era privita aceasta candidatura in mod pozitiv.

Am vrut sa dau partidului o alta varianta de presedinte care sa nu genereze atata presiune asupra partidului. Era un om care se potrivea partidului, care lucrase cu presedintele si venea din fundatie, avea o imagine pozitiva si am gandit ca avem posibilitatea sa ii crestem notorietatea in asa fel incat sa obtinem un scor mai bun decat la europarlamentare", a explicat Udrea la B1Tv.

Indoielile cu privire la Diaconescu au aparut imediat "Am mers mult in teritoriu, iar cei de la PMP nu au aveau incredere ca puteam scoate un scor bun. Atunci au aparut aceste discutii", a spus Udrea.

Cristian Diaconescu renunta la candidatura la prezidentiale si o sprijina pe Udrea (Video)

"Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Diaconescu. Cred ca voi castiga Presedintia", a continuat aceasta.

"Am convenit ca este pacat si riscant sa impartim voturile celor care ar merge alaturi de Miscarea Populara. Amandoi spunem ca vom duce mai departe proiectele lui Traian Basescu. Suntem doi candidati care pe un segment au acelasi electorat", a mai spus Udrea, devenita candidatul PMP la prezidentiale joi, dupa ce presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Cristian Diaconescu, a anuntat ca renunta la candidatura la prezidentiale si o va sustine pe ea.

Cristian Diaconescu a anuntat, joi, ca renunta la candidatura independenta la prezidentiale si o va sprijini pe Elena Udrea, candidatul PMP la functia de presedinte al Romaniei, in campania electorala.

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara a explicat, intr-o conferinta de presa tinuta impreuna cu Elena Udrea, ca situatia interna "extrem de complicata" si situatia internationala impun o "atitudine solidara"

Cum au reacționat liderii popularilor europeni, după ce PNL a decis să se alieze electoral cu PSD. „Populiştii şi extremiştii au avut o creştere semnificativă”
Cum au reacționat liderii popularilor europeni, după ce PNL a decis să se alieze electoral cu PSD. „Populiştii şi extremiştii au avut o creştere semnificativă”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit marţi, 5 martie, în conferinţa comună cu preşedintele PPE, Manfred Weber, de la sediul partidului, despre reacţia liderilor la listele comune...
Îndemnul unui lider european pentru români: ”Nu vă irosiți voturile pe extremiști”
Îndemnul unui lider european pentru români: ”Nu vă irosiți voturile pe extremiști”
Preşedintele Partidului Popular European, Manfred Weber, a declarat marţi, 5 martie, la Bucureşti, în conferinţa de presă comună cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, că românii vor decide...
#Udrea valoare presedintie Diaconescu, #Udrea candidat presedintie PMP , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014