Inca o tradare pentru Udrea: Un fondator al Miscarii Populare o sustine pe Macovei

Vineri, 03 Octombrie 2014, ora 20:01
4762 citiri
Inca o tradare pentru Udrea: Un fondator al Miscarii Populare o sustine pe Macovei
Foto: Arhiva

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, nu o sustine pe Elena Udrea, prezidentiabilul PMP, la alegerile din luna noiembrie.

Lazaroiu si-a exprimat vineri, pe o retea de socializare, sustinerea pentru Monica Macovei.

"Pe 2 noiembrie nu e Marea Loterie Nationala, sunt alegeri pentru functia de presedinte. Asa ca nu-mi mai spuneti sa votez cu cine are sanse sa castige. Alegerile, spre deosebire de loterie, sunt despre reprezentare, nu despre sanse.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Votez cu acel candidat care cred ca ma va reprezenta in functia de presedinte, nu cu cine imi spun media si comentatorii ca are cele mai mari sanse sa castige. Asa ca, sfatul meu: jucati duminica 2 noiembrie la 6 din 49, daca vreti sa castigati ceva in ziua aia si votati Monica Macovei, daca simtiti ca va reprezinta si vreti sa castigati pe termen lung", scrie pe Facebook Sebastian Lazaroiu.

"Cu riscul sa va scot din sarite, votez Monica Macovei", completeaza fostul consilier prezidential.

Basescu a semnat demisiile pentru 8 consilieri: Adrian Radulescu, Lazaroiu si Funeriu, printre ei

Opt consilieri prezidentiali, printre care Daniel Funeriu, Sebastian Lazaroiu, Gabriel Berca si Adrian Radulescu, au demisionat din functiile ocupate la Cotroceni, la inceputul acestui an. O parte s-au inscris in Partidul Miscarea Populara, iar altii au ramas membri ai Fundatiei Miscarea Populara.

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat in nenumarate randuri sustinerea pentru Elena Udrea si a precizat ca va ramane in PMP dupa ce isi va incheia mandatul la Cotroceni.

Cu toate acestea, mai multi actuali sau fosti membri PMP au anuntat public in ultimele zile ca nu o vor vota pe Elena Udrea la scrutinul din noiembrie. Teodor Baconschi, Marian Preda si Adrian Papahagi au criticat-o dur pe Udrea, dupa ce aceasta le-a transmis ca "unde e carte e si multa prostie!".

Udrea, tradata din interior: Un deputat PMP a semnat pentru Iohannis

De altfel, Teodor Paleologu, deputat PMP, a anuntat saptamana trecuta ca nu o sprijina pe sefa sa pe linie de partid. "Am semnat pentru Iohannis. Am iesit in cartier si am intalnit pe cineva care strangea semnaturi. Daca puteam semna pentru doi, as fi semnat si pentru Monica Macovei", a declarat Teodor Paleologu, intr-o emisiune televizata.

Si Cristian Preda, europarlamentar PMP, a anuntat ca nu va vota cu prezidentiabilul partidului, Elena Udrea, la alegerile din luna noiembrie, argumentand ca sustine "o candidatura cu o certa dimensiune europeana" si va vota cu Monica Macovei.

D.R.

Eveniment Quarterly Report

USR va sesiza CCR împotriva legii de creştere a taxelor. Drulă: ”Un adevărat asasinat. Împinge la faliment firmele româneşti”
USR va sesiza CCR împotriva legii de creştere a taxelor. Drulă: ”Un adevărat asasinat. Împinge la faliment firmele româneşti”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă la Târgu-Jiu, că partidul va sesiza CCR în privinţa proiectului Guvernului PSD-PNL de creştere a taxelor....
Ce șanse are moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu să treacă. Condiția pusă de UDMR pentru a nu o vota
Ce șanse are moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu să treacă. Condiția pusă de UDMR pentru a nu o vota
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat din nou măsurile fiscale anunțate de Guvernul Ciolacu și a vorbit despre moțiunea de cenzură pe care o va iniția opoziția. Kelemen Hunor a...
#Campanie Elena Udrea Alegeri Prezidentiale 2014, #Campanie Monica Macovei Alegeri Prezidentiale 2014, #Elena Udrea Alegeri Prezidentiale 2014 , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014