Numele lui Dorin Cocos, in dosarul Microsoft. Elena Udrea: Se mai intampla

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 23:34
7707 citiri
Numele lui Dorin Cocos, in dosarul Microsoft. Elena Udrea: Se mai intampla
Foto: Realitatea TV

Elena Udrea, candidatul PMP la prezidentiale, a declarat, referitor la faptul ca numele fostului sot, Dorin Cocos, apare in dosarul Microsoft, ca "se intampla si astfel de lucruri", mentionand ca nu a avut nicio implicare.

Intrebata daca i-a spus acestuia ca urma sa candideze pentru fotoliul la Cotroceni, Elena Udrea a declarat, la Realitatea TV, ca nu se afla in situatia de a spune cuiva ce face, cu atat mai mult cu cat s-au despartit de un an si ceva. In plus, a spus liderul PMP, si mama sa a aflat dupa ce se anuntase candidatura sa.

In ceea ce priveste implicarea fostului sot in dosarul Microsoft, Elena Udrea a afirmat ca "trebuie sa fie justitie pana la capat". Iar daca ar fi condamnat, Elena Udrea comenteaza doar atat: "Se intampla si astfel de lucruri".

Noi dezvaluiri din dosarul Microsoft: Ponta, Adrian Nastase si Dorin Cocos ar fi implicati

Din punctul sau de vedere, acest subiect are doua abordari. Prima este faptul ca "fostul sot era om de afaceri, avea activitatea lui cu mult inainte sa ne casatorim. Activitatea lui e una pentru care raspunde personal", afirma Elena Udrea.

Cea de-a doua abordare este ca "acest dosar arata realitatea oculta dintre mediul de afaceri, clasa politica si institutiile romane".

"Daca am vrea cu adevarat sa tratam acest subiect, ar trebui sa avem la nivel social o dezabatere publica ca sa vedem care sunt cauzele care duc la astfel de situatii", a declarat candidatul PMP la prezidentiale.

Potrivit acesteia, in acest dosar justitia ar trebui sa-si faca treaba, iar cei in cauza sa spuna ce au de zis. "Indiferent ce nume sunt implicate, acest dosar trebuie sa urmeze calea legala", a mai spus Elena Udrea.

Intrebata de ce a explodat acest dosar acum si nu in oricare alt moment, liderul PMP a replicat: "La aceasta intrebare dati-mi voie sa nu va raspund acum".

"Nu cunosc acest dosar", a completat Elena Udrea. "Numele meu nu e pomenit. Despre mine nu e vorba in acest dosar", a mai spus candidatul la fotoliul de la Cotroceni.

Realitatea TV a scris ca omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, ar fi primit mita 8-9 milioane de euro. In dosar apar si numele lui Victor Ponta, Adrian Nastase, Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Mircea Geoana si nu numai.

Citește și:
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
USR şi Forţa Dreptei vor depune moţiune simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, „pentru eşecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen”, a anunţat Ludovic...
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat că o decizie privind aderarea României la spaţiul Schengen poate fi luată la Consiliul JAI care este programat să aibă loc în luna martie. El...