Udrea: Cei de la ACL asteapta infricosati dosarul EADS, fiecare are schelete in dulap

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 13:36
5470 citiri
Udrea: Cei de la ACL asteapta infricosati dosarul EADS, fiecare are schelete in dulap
Foto: Adevarul Live

Presedintele PMP, Elena Udrea, spune ca lideri ai PNL sunt implicati in dosarul EADS, afirmand ca reprezentantii ACL "tac chitic" in aceasta privinta, in contextul evenimentelor de luni din dosarul Microsoft.

"Justitia trebuie sa continue si in campanie electorala. (...) Dosarul (Microsoft - n.red.) trece prin fazele audierilor celor care sunt pomeniti in declaratiile martorilor. Alte comentarii nu pot sa fac. Nu putem sa contestam dreptul Justitiei de a functiona chiar si atunci cand este campanie electorala.

Nu cred ca exista o surpriza pentru romani sa afle ca intre politicieni si oamenii de afaceri exista tot felul de legaturi ascunse. (...) Cei de la ACL tac chitic si asteapta infricosati dosarul EADS", a spus Elena Udrea, luni, la Adevarul Live, comentand audierile de la DNA din dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft: Desfasurarea evenimentelor - LIVE

Intrebata ulterior cu privire la dosarul EADS, la care a facut referire, Elena Udrea a vorbit despre liderii PNL.

"Nu stiu nimic, nu am informatii din dosare, nu primesc stenograme. E dintr-o perioada in care ministerele implicate in dosar erau conduse de lideri ai ACL. Se vorbeste ca sunt foarte multi dintre cei care reprezinta azi la varf PNL sau ACL, ma refer la ministri.

Fiecare se gandeste ce schelet are in dulap, iar atunci oamenii politici se feresc sa vorbeasca despre ceva ce cred ca maine ii va privi si pe ei.

De asta spun ca e o liniste suspecta la ACL, dosarul EADS va lovi grav PNL", a mai afirmat candidatul PMP la prezidentiale.

Dosarul Microsoft: Documente EADS, ridicate de la un fost sef SIE

Dosarul Microsoft Perchezitii la denuntator. Cocos, Dinu Pescariu si un fost director SIE, vizati si ei

Totodata, vorbind despre dosarul Microsoft si implicarea fostului sau sot Dorin Cocos, Elena Udrea a precizat: "Este o realitate pe care mi-o asum, dar sunt un om politic care a luptat 10 ani pentru independenta justitiei. (...) Cred ca este bine, in felul asta putem sa aflam adevarul despre dosarul acesta".

Basescu da noi informatii despre dosare: 9 firme si persoane din EADS se regasesc si in Microsoft

Basescu, despre dosarul Microsoft: Vor mai fi informatii, inclusiv persoane (Video)

Basescu: Ghita, mai periculos ca Voiculescu si Vintu, l-am gasit cu contract la EADS

Pe 9 octombrie, presedintele Traian Basescu a afirmat ca sunt 9 firme si persoane din cazul EADS care se regasesc si in dosarul Microsoft. Acesta a subliniat, pe 13 octombrie, ca "n-au fost protejati" in dosarele EADS si Microsoft, adaugand ca a stiut demult ca sunt nereguli in cele doua cazuri.

Tot pe 13 octombrie, seful statului a spus ca pe deputatul PSD Sebastian Ghita l-a gasit "cu contract la EADS".

F.N.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Elena Udrea dosar EADS, #Udrea ACL dosar EADS, #Udrea PNL dosar EADS, #Udrea dosar Microsoft , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014